Jestem ciekawa czy słyszeliście o takiej opcji jak szpital jednego dnia.
Czytałam tutaj https://holsamed.pl/szpital/ trochę więcej o tym, jak to właściwie funkcjonuje.
Chciałabym jednak dowiedzieć się czegoś więcej od was.
Czy to rzeczywiście jest dużo lepsze i wygodniejsze rozwiązanie?
Korzystał ktoś z takiej właśnie pomocy?
Szpital jednego dnia - słyszeliście o takim?
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- redżinafalandżi
- Kamila
Re: Szpital jednego dnia - słyszeliście o takim?
Oczywiście, obecnie to coraz bardziej popularna forma świadczenia usług medycznych, głównie w obrębie mniej skomplikowanych zabiegów chirurgicznych. My z mężem zastanawiamy się nawet nada taką inwestycją. Obydwoje mamy wykształcenie medyczne i już sporo lat praktyki. Znaleźliśmy już nawet budynek, który z powodzeniem da się zaaranżować na prywatną klinikę. Otrzymaliśmy też propozycję odkupienia używanego acz w bardzo dobrym stanie sprzętu diagnostycznego. Ja rozglądam się jeszcze za dostawcą mebli medycznych. Profesjonalne i niedrogie kozetki znalazłam w ofercie https://innow.pl/kategoria-produktu/kozetki-lekarskie/ , przyuważyłam, że Innow ma też w asortymencie biurka i meble specjalistyczne, np. krzesła zabiegowe. Bardzo jestem ciekawa opinii na temat tego producenta. Jest na forum ktoś zorientowany?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności