Rehabilitacja
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- Liliannka
Rehabilitacja
Witam, co robicie w przypadku kontuzji lub urazu? Bo wiem doskonale że nie każdy o własnych siłach może wybrać się na rehabilitację. Rehaexpert z Krakowa jest ok. Mój tata miał u nich rehabilitację. To wyglądało tak, że przyjeżdżali do nas do domu ze wszystkim i tato nie musiał specjalnie jeździć a problemy z plecami miał wtedy ogromne bo był po wypadku. Szczerze mówiąc to rehaexpert http://www.rehaexpert.com.pl/ wykonuje całą rehabilitacje znakomicie . Po 2 miesiącach widzimy efekty a tata czuje się lepiej.
- Barnala
Re: Rehabilitacja
Rehabilitacja to idealne rozwiązanie. Ja miałam problem z kolanami ,chodziłam na zabiegi do Kriosonik w Warszawie. Bardzo skuteczni rehabilitanci ,potrafią idealnie dobrać odpowiednie zabiegi i ćwiczenia. Mnie bardzo pomógł zabieg fali uderzeniowej. Na kolana pomaga idealnie.
- mikolaj2
Ukończyłem niedawno rehabilitacje w łódź - rehabilitacja . Mogę wam polecić czuję się o wiele lepiej, ponieważ lekarz który się mną zajmował podszedł bardzo profesjonalnie do tematu i miałem bardzo intensywną rehabilitacje. Dużo ćwiczeń które nadal mam kontynuować oraz inne zabiegi wpłynęły bardoz pozytywnie na moje ciało.
- didi
Teraz rehabilitacje są wstrzymane. W moim wypadku najważniejszy jest masaż i ćwiczenia na rowerku. Udało mi się znaleźć świetny model rowerka do domu. Mamy niewielki metraż, więc movello https://casada.pl/produkt/movello/ okazał się idealnym zakupem. Mogę usiąść przy blacie w kuchni, czytać gazetę i pedałować. Świetne rozwiązanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności