nieprawidlowa wydzielina z pochwy, jaka?
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- dyfuzja
Re: nieprawidlowa wydzielina z pochwy, jaka?
Oczywiście, że nie każda jest zła niektóre są wręcz można powiedzieć oczekiwane ale wracając do tematu to tutaj masz konkretne informacje - https://tantumrosa.pl/jak-rozpoznac-nie ... -z-pochwy/ bo naprawdę każda wydzielina może świadczyć o czymś zupełnie innym więc dokładnie poczytaj jak się sprawy maja
fette
fette
- milka9
Czasami jest to straszny problem. Z gryzbica pochwy można dostać szału, ja jak się wyleczyłam, to się ostatnio dowiedziałam, ze mam wirsusa hpv Wynik cytologi tez kiepski, no bo wiadomo, trudno żeby przy hpv był dobry, stosuję na to żel papilocare, ginekolog powiedziała, ze jest bardzo skuteczny na tego typu problemy
- drakarisczy5
Post autor: drakarisczy5 »
Ja polecam wam kontakt z dobrym specjalistom. Możecie umówić się do lekarza bez kolejki tutaj: ginekolog - ja ostatnio szukałam tego specjalisty. Jak klikniecie to na tej stronie jest też mnóstwo bardzo ciekawych informacji dotyczących zdrowia, więc myślę, że warto sprawdzić.
- osaka
Ja długo szukałam dobrego ginekologa tak naprawdę. Nie miałam zaufania do żadnego lekarza. Szczególnie jeśli mowa o doborze antykoncepcji. Z tym też długo miałam problem ale na szczęście trafiłam pod opiekę dr który zrobił mi badania i dobrze tabletki dobrał. Mam belarę, dwuskładnikowe to są tabletki.
- Kubacka
Często podczas infekcji intymnych zmienia się wydzielina z pochwy. Zazwyczaj infekcji towarzyszy też pieczenie i uczucie dyskomfortu a czasem nawet bólu. Tutaj https://apteline.pl/artykuly/objawy-infekcji-intymnych/ poczytajcie sobie szerzej o objawach. Nie można ich lekceważyć, trzeba od razu działać i odwiedzić lekarza albo chociaż aptekę.
Post autor: żaba »
Wydzielina z pochwy bywa różna. Wszystko w zależności od Twojego ciała i cyklu, w którym się znajdujesz. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do śluzu może warto poszukać odpowiedzi u źródła? U profesjonalisty dowiesz się wszystkiego o śluzie i swoich drogach rodnych. Kompetentni lekarze i bardzo mili a zarazem interesujący się Tobą będą w https://innova-med.pl/. Tam ginekolog odpowie Ci na wszystkie pytania
- begonia
Też tek myślę bo trudno zgadywać co może być przyczyną. U mnie różne rzeczy się działy, miałam też okropne bóle podczas miesiączek i okazało się że to endometrioza, jestem właśnie po diagnostyce w szpitalu medicoverdrakarisczy5 pisze: ↑08 lip 2019, 19:41 Ja polecam wam kontakt z dobrym specjalistom. Możecie umówić się do lekarza bez kolejki
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności