Jaki wózek wybrać?
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- KarinaM
Jaki wózek wybrać?
Ważne na pewno będzie to, w jaki sposób chcecie zorganizować temat wykorzystanie wózka. Jeśli interesuje Was IBEBE - wozek z napedem elektrycznym, to powinniście zajrzeć do https://umalucha.pl/ Tam znajdziecie ten i wiele innych modeli. Miejcie to na uwadze.
- begonia
Re: Jaki wózek wybrać?
Nie wiem czy potrzebowałabym czegoś takiego jak napęd elektryczny, dla mnie bardziej istotne jest czy wózek mam duży kosz zakupowy albo czy ma dużą, wentylowaną budkę bo przed nami lato i chciałabym żeby dziecko miało tam przewiewnie i komfortowo, w moim xlanderze to wszystko mam
- klata
Ja też nie uważam żeby to było mi potrzebne, za to jestem estetką a więc nie da się ukryć że zależy mi na wyglądzie wózka a bardzo ładne, eleganckie i modne są teraz te luksusowe silver cross surf, zwłaszcza ta edycja specjalna eclipse
- paniG
oooo @klata własnie przejrzałam wózeczki na stronce silver crossa. Jest ogień Te wózki idealnie pasuja do każdej babeczki, są bardzo kobiece, bardzo stylowe a przy tym jak pisza bezpieczne, bo inspirowane amortyzacja rowerów górskich. Ten nowy surf eclipse szczególnie wpadł mi w oko. Świetny styl, klasyczna czerń, ale ze złotymi detalami prezentuje sie mega
- Dana
Napęd elektryczny na spacer? Myślę że to niepotrzebny bajer. A przynajmniej dla mnie. Ja mam zwykłą spacerówkę Euro Cart Spin. Za to jest bardzo wygodna i nie do zdarcia. A to było dla mnie najważniejsze
w czyichże rękach byłem manekinem
w czyichże rękach byłem manekinem
- carbonara
Ja chyba też nie potrzebowałabym aż takich bajerów na spacer, dla mnie najważniejsze że wózek jest solidny, lekki, zwrotny i można go łatwo składać, moje oczekiwania spełnia x-lander x-fly
Post autor: Greg »
Wybierając silniki jednofazowe, stawiasz na prostotę instalacji i ekonomiczność użytkowania. Są one doskonałym wyborem do prostych systemów napędowych. Szczegóły techniczne znajdziesz na https://www.nord.com/pl/produkty/silnik ... fazowe.jsp
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności