Badanie RTG
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- piszka
Badanie RTG
Badania RTG wykonuje się w szeregu schorzeń – od złamań kostnych, aż po reumatyzm, choroby serca, zatok, nerek oraz przewodu pokarmowego. Pozwalają one zdiagnozować chorobę i podjąć odpowiednie leczenie. Od siebie polecam wam https://rentgenlodz.pl gdzie zamierzam wykonać badanie rentgenowskie.
- pumpernikiel
Re: Badanie RTG
Post autor: pumpernikiel »
Mialam RTG wiele razy.. mam pecha jesli chodzi o zlamania No ale co poradzic. Ja robie w ramach medycznego pakietu z medicover bo tam mam taka mozliwosc bez dlugich terminow oczekiwania i oplat jak w prywatnych placówkach
- Liliannka
Warto wybierać rezonans bo jest dokładniejszy. Powinnismy o siebie dbac. Moj dziadek teraz juz nie chodzi poniewaz kiedys duzo pracowal fizycznie i przeciazal plecy oraz stawy. No i iestesy wraz z wiekiem zaczal byc mniej samodzielny a ja nie moglam sie nim opiekowac caly czas poniewaz pracuje w ciagu dnia i nie ma mnie w domu przez 6-8 godzin. Zdecydowalismy jednak ze w ciagu dnia bedzie przebywal w domu seniora Pod Topolami na opiece dziennej https://podtopolami.eu bo taką też tutaj oferują. Widzialam ze budynek maja dostosowany do potrzeb seniorow - mają windę a to swietna sprawa zwlaszcza ze dziadek porusza sie na wozku. Poza tym rehabilitantow mają pod reka a to dobre rozwiazanie.
- Barnala
Jeśli ktoś szuka dobrej pracowni RTG która robi prześwietlenie zębów to w Warszawie Diagdent ma sporo placówek. Sama byłam w dzielnicy Włochy i przemiła obsługa ,wszystko załatwiłam w 30 min, łącznie z odbiorem zdjęcia.
- dyfuzja
Ja na szczęście mam sprawdzone miejsce na tego typu badania. W Warszawie - https://xray.pl/ Nie tylko stosują bardzo dobry sprzęt ale wyznają też zasadę że wykorzystują tylko tak małe dawki promieniowania jak tylko się da żeby nie narażać zdrowia to wazne szczegolnie przy dzieciach
Post autor: bós »
Właśnie mi coś takiego też będzie potrzebne, zanim w ogóle spróbuję założyć coś na zęby. Bo zanim się założy implanty lublin , trzeba dokładnie sprawdzić stan zębów i tak dalej. To ważne, a nie wszyscy o tym pamiętają. Dlatego uważam, że powinienem najpierw właśnie takie prześwietlenia zrobić .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności