remont łazienki

Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
Renata

remont łazienki

Post autor: Renata »

wynajęliśmy z chłopakiem mieszkanie , wszytko było by dobrze gdyby nie wygląd łazienki ... rany ludzie nie mam ochoty tam nawet dłużej przebywać , dla tego Marcin chce ją lekko odświeżyć ... cokolwiek by to miało znaczyć , powiedzcie jak nei wielkim kosztem mozna wyremontować łazienkę ?
typiaraaaa

Re: remont łazienki

Post autor: typiaraaaa »

U nas jest wiele elementów po prostu drewnianych, a można coś sobie w tym względzie znaleźć i ja to jestem w dużym rozwidleniu. Dla mnie to wszystko ma naprawdę sporo do powiedzenia, ale na pewno klej poliuretanowy do drewna będę mogła sobie po prostu poszukać. Coś musi się naprawić.
Weroniczka

Re: remont łazienki

Post autor: Weroniczka »

Nam dużo czasu zajęło wybieranie odpowiednich dodatków i wykończeń .. bardzo chciałam żeby łazienka była elegancka i z klasą dla tego zrobiłam ja w jasnym odcieniu lili i do tego srebrne dodatki, kran mam ze sklepu Sotbe oni tam mają bardzo duży wybór w mega przystępnych cenach
ODPOWIEDZ