remont łazienki
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
remont łazienki
Post autor: Renata »
wynajęliśmy z chłopakiem mieszkanie , wszytko było by dobrze gdyby nie wygląd łazienki ... rany ludzie nie mam ochoty tam nawet dłużej przebywać , dla tego Marcin chce ją lekko odświeżyć ... cokolwiek by to miało znaczyć , powiedzcie jak nei wielkim kosztem mozna wyremontować łazienkę ?
Re: remont łazienki
Post autor: typiaraaaa »
U nas jest wiele elementów po prostu drewnianych, a można coś sobie w tym względzie znaleźć i ja to jestem w dużym rozwidleniu. Dla mnie to wszystko ma naprawdę sporo do powiedzenia, ale na pewno klej poliuretanowy do drewna będę mogła sobie po prostu poszukać. Coś musi się naprawić.
Re: remont łazienki
Post autor: Weroniczka »
Nam dużo czasu zajęło wybieranie odpowiednich dodatków i wykończeń .. bardzo chciałam żeby łazienka była elegancka i z klasą dla tego zrobiłam ja w jasnym odcieniu lili i do tego srebrne dodatki, kran mam ze sklepu Sotbe oni tam mają bardzo duży wybór w mega przystępnych cenach
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności