reklama dla firmy
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
reklama dla firmy
Post autor: gość »
Zastanawiam sie jakie gadżety reklamowe będą dla firmy najlepsze. Widziałam już tutaj http://www.extrema.com.pl/4,gadzety-reklamowe.html fajne rzeczy. W zasadzie wszystkie gadżety u nich można nabyć, oczywiście spersonalizowane. Takie gadżety to w każdej firmie są niezbędne, jako reklama firmy ale też po prostu jako prezenty dla klientów, co jest ważne. Bo kto nie lubi dostawać gadzętów? No i to oczywiście reklama sama w sobie. Dlatego też ważne jest porządne logo i jakaś wpadająco w ucho nazwa firmy.
- piramidka
Re: reklama dla firmy
To zupełnie nie moja bajka, więc nie chcąc tylko zaszkodzić własnej firmie, postawiłam na agencję http://primaverapr.pl/ która tym zajmuje się od lat. Poznali markę, ofertę i pod to przygotowali odpowiednią taktykę, opartą o techniki marketingu internetowego. A ja w wyniku tego mam znacznie więcej zapytań ofertowych, na czym mi zależało.
Post autor: Reniś »
Z okazji zbliżających się świąt pomyśl też o prezentach dla pracowników, klientów czy dostawców. To miły gest, który wiele znaczy. Sprawdź ofertę https://www.art-office.pl/swieta/ . Jest w czym wybierać.gość pisze: ↑18 wrz 2021, 0:54 Zastanawiam sie jakie gadżety reklamowe będą dla firmy najlepsze. Widziałam już tutaj http://www.extrema.com.pl/4,gadzety-reklamowe.html fajne rzeczy. W zasadzie wszystkie gadżety u nich można nabyć, oczywiście spersonalizowane. Takie gadżety to w każdej firmie są niezbędne, jako reklama firmy ale też po prostu jako prezenty dla klientów, co jest ważne. Bo kto nie lubi dostawać gadzętów? No i to oczywiście reklama sama w sobie. Dlatego też ważne jest porządne logo i jakaś wpadająco w ucho nazwa firmy.
Post autor: paulaaa »
Gadżety reklamowe to rzecz, w którą zdecydowanie warto inwestować. Moim zdaniem warto inwestować w różne formy reklamy. Konkurencja w każdej branży jest tak duża, że trzeba zadbać o swoja widoczność. Reklama internetowa moi zdaniem jest obecnie najlepsza. Jednak za tego typu zadania nie ma się co zabierać samemu. Bez branżowej wiedzy bardzo ciężko. Zdecydowanie lepiej zlecić to specjalistom. Ja swojego znalazłam po zapoznaniu się z tym artykułem https://www.devagroup.pl/blog/piotr-pol ... 17-on-line .
Post autor: lukk »
A nie myślałeś może o SEO? Oczywiście zgadzam się z tym, że reklama jest ważna, bo pozwala budować świadomość marki wśród konsumentów, ale w dzisiejszych czasach to już chyba nie wystarcza. Pozycjonowanie stron często przynosi znacznie lepsze efekty niż jakakolwiek reklama, ponieważ to właśnie internet jest miejscem, które ma największy wpływ na nasze decyzje zakupowe. Obecnie jeśli nie ma cię w inernecie - nie istniejesz. To dlatego optymalizacja pod kątem wyszukiwarek ma tak duże znaczenie.
Wiem, że początkowo SEO może wydawać się strasznie skomplikowane, ponieważ składa się na nie szereg działań, jednak nie warto się zniechęcać. Trzeba próbować i dać sobie szansę. Przy odrobinie cierpliwości po jakimś czasie będzie można dostrzec naprawdę satysfakcjonujące wyniki, które będą utrzymywać się jeszcze przez długi okres. SEO jest bowiem strategią długoterminową, która może nie daje natychmiastowych rezultatów, ale działa znacznie dłużej niż reklamy. Jeśli strona osiągnie wysoką pozycję w wyszukiwarce, powinna długo się na niej utrzymać. Oczywiście wszystko wymaga odpowiedniej wiedzy i włożonej w to pracy, jednak efekty działań z pewnością wynagrodzą cały poświęcony czas i zaangażowanie. Obecnie SEO po prostu się opłaca, więc radziłbym rozważyć wprowadzenie tych działań do swojej strategii marketingowej. Tak naprawdę nic nie tracisz, bo działania SEO w przeciwieństwie do reklamy mogą być darmowe, musisz poświęcić na nie tylko trochę czasu. Zachęcam więc do zgłębienia tematu pozycjonowania i przekonania się, że naprawdę warto
Łukasz
Wiem, że początkowo SEO może wydawać się strasznie skomplikowane, ponieważ składa się na nie szereg działań, jednak nie warto się zniechęcać. Trzeba próbować i dać sobie szansę. Przy odrobinie cierpliwości po jakimś czasie będzie można dostrzec naprawdę satysfakcjonujące wyniki, które będą utrzymywać się jeszcze przez długi okres. SEO jest bowiem strategią długoterminową, która może nie daje natychmiastowych rezultatów, ale działa znacznie dłużej niż reklamy. Jeśli strona osiągnie wysoką pozycję w wyszukiwarce, powinna długo się na niej utrzymać. Oczywiście wszystko wymaga odpowiedniej wiedzy i włożonej w to pracy, jednak efekty działań z pewnością wynagrodzą cały poświęcony czas i zaangażowanie. Obecnie SEO po prostu się opłaca, więc radziłbym rozważyć wprowadzenie tych działań do swojej strategii marketingowej. Tak naprawdę nic nie tracisz, bo działania SEO w przeciwieństwie do reklamy mogą być darmowe, musisz poświęcić na nie tylko trochę czasu. Zachęcam więc do zgłębienia tematu pozycjonowania i przekonania się, że naprawdę warto

Łukasz
Post autor: rutka1998natasza »
Zgadzam się, że SEO może być dobrym sposobem na promocję firmy. Odkąd zainteresowałam się pozycjonowaniem, zauważyłam, że moją stronę internetową redaktorzy.com odwiedza dużo więcej użytkowników, a to przekłada się na liczbę klientów. Wydaje mi się, że zadbanie o wysoką pozycję w wyszukiwarce przynosi znacznie lepsze efekty niż wydawanie pieniędzy na gadżety reklamowe itd.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności