Problemy z zasypianiem
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
- Vaneska
Problemy z zasypianiem
na problemy z zasypianiem metod jest wiele , chociaż ja wychodzę z założenia ze lepiej nie faszerować się chemią tylko jakimiś naturalnymi produktami. Jednym z nich jest napój Kava Kava , który dostępny jest tutaj https://kavasklep.com/ . Ułatwia on zasypianie i orpężenie.
- Wilga
Re: Problemy z zasypianiem
Mając kłopoty ze snem,warto przeczytać artykuł na stronie sklepu z produktami z konopi https://www.hempking.eu/category/zdrowi ... k-dziecko/
Dowiemy się z niego,że najlepsze są zioła melisy,oleje CBD,gorzka czekolada czy banany.Nie każdy o tym wie,ale bardzo duże znaczenie ma w takich sytuacjach to,co jemy w ciągu dnia.
Dowiemy się z niego,że najlepsze są zioła melisy,oleje CBD,gorzka czekolada czy banany.Nie każdy o tym wie,ale bardzo duże znaczenie ma w takich sytuacjach to,co jemy w ciągu dnia.
- zenka
Miewam problemy z zasypianiem i jest to uciążliwe bo w nocy cięzko mi zasnąć w dzień jestem senna. Takie zaburzenia są chyba powodowane przez stres. Warto zatem pomyśleć wtedy o jakiejś terapii np. u psychiatry. Ja ostatnio czytałam o PsychoMedic w Łodzi, podobno mają super psychiatrów i psychologów, tu macie numer 42 644 44 44 .
- piszka
W moim przypadku, problemy ze snem związane są z chrapaniem. Niestety jest to problem, z którym zmagam się od dłuższego czasu. Początkowo bagatelizowałam tę kwestię, ale najwyższa pora coś z tym zrobić - tym bardziej, że moje chrapanie po prostu mnie budzi w nocy i rano wstaję do pracy niewyspana. Na stronie sposobynachrapanie.pl widziałam sporo recenzji na temat produktów przeciw chrapaniu. Chyba najbardziej zainteresowały mnie specjalne poduszki. Mam zamiar zamówić ją w najbliższym czasie. A u was jak wygląda kwestia z chrapaniem?
Post autor: danuś »
Jak nie mogę zasnąć to czytam wtedy książki , które mnie relaksują . Teraz zamówiłam sobie przez internet powieść pt " Ekstradycja. Joanna Chyłka. Tom 11" z tego sklepu tutaj https://www.taniaksiazka.pl/seria/joanna-chylka . Kocham książki o Joannie Chyłce i byłam ciekawa co też otrzymam w jedenastym tomie, biorąc pod uwagę to, co działo się w poprzednich częściach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności