Czesc,
chce wydrukowac plakaty we Wroclawiu. Gdzie moge to zrobic w wiekszej ilosci i w miare szybko?
Plakaty
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
- Anna78
Re: Plakaty
Hej,
Ja moge Ci polecic wydruk i ksero wrocław w Reprotechnice. Duzo zlecen dajemy im u mnie w firmie, ale prywatnie tez czasami im daje np wlasnie plakaty do drukowania. Ostatnio chcialam zmienic cos w salonie i byla to swietna decyzja. Malym kosztem zmienilam sobie cale wnetrze!
Ja moge Ci polecic wydruk i ksero wrocław w Reprotechnice. Duzo zlecen dajemy im u mnie w firmie, ale prywatnie tez czasami im daje np wlasnie plakaty do drukowania. Ostatnio chcialam zmienic cos w salonie i byla to swietna decyzja. Malym kosztem zmienilam sobie cale wnetrze!
- Gotka
Re: Plakaty
Mnie się bardzo podobają reprodukcje różnych artystów w formie dużych plakatów, wykonanych na dobrej jakości papierze. Nawet chciałam jakiś czas temu tez sobie kilka wydrukować. Jednak stwierdziłam, że przecież można takie Obrazy i plakaty zamówić na Ceneo. Na stronie jest dość spory wybór i myślę, że każdy mógłby wybrać coś interesującego dla siebie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności