jaka altanka
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
- Vaneska
jaka altanka
W tym roku , też chce postawić taką altankę ogrodową . Tylko, ze mi podobają sie altanki które mają dach z trzciny. Według mnie sa dużo bardziej solidne i lepiej wyglądają. wystarczy tlko popatrzeć na zdjęcia takich altanek https://www.altany-eko.pl/ i od razu widać są ciekawsze
- Zrelaksowana
Re: jaka altanka
Post autor: Zrelaksowana »
A Waszym zdaniem czym pomalować altankę na ogrodzie, aby przez długi czas wyglądała ona ładnie? czy warto zastosować jakąś farbę zabezpieczającą? Możecie coś polecić?
Re: jaka altanka
Post autor: JowitaL »
Jasne, że drewnianą altankę należy odpowiednio zabezpieczyć. Ja swoją malowałam Lakierobejcą ochronną z Vidaromu. Wiem, że jest solidnie zabezpieczona przed wilgocią, promieniami, ale także przed grzybami czy pleśnią. Lakierobejca posiada dziesięcioletną gwarancję skutecznej ochrony malowanego drewna. Lakierobejca dostępna w wielu kolorach więc bez trudu dobrałam idealnie pasującą.
Mam również drewniany domwek dla dzieci, oraz meble ogrodowe. Wszystko wygląda bardzo ładnie mimo tego, że ma już kilka lat.
Mam również drewniany domwek dla dzieci, oraz meble ogrodowe. Wszystko wygląda bardzo ładnie mimo tego, że ma już kilka lat.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności