Drewniane obrazy
Poruszamy tu tematy związane z wystrojem mieszkania, chwalimy się urządzonymi przez siebie wnętrzami. Opowiadamy o pomysłach, designie, polecanych producentach i sklepach z meblami oraz dodatkami.
Drewniane obrazy
Post autor: Leśniawka »
Gdzie znajdę ciekawe drewniane obrazy i dekoracje na ścianę? Co w ogóle myślicie o takich ozdobach - chwilowy trend czy nowy kierunek w dekorowaniu wnętrz? Mnie się taki motyw spodobał, choć szczerze mówiąc - widziałam tylko przykładowe zdjęcia w Internecie, jeszcze nigdy u nikogo w domu na żywo...
Re: Drewniane obrazy
Post autor: Puśka »
Ja tutaj znalazłam takie właśnie fajne obrazy, ale akurat z motywami zwierzęcymi, jak ktoś lubi: https://www.bewooden.pl/dom-biuro/dekoracja-na-sciane/
Sama myślę, żeby sobie takie sprawić, muszę tylko odmalować i nieco odświeżyć swój pokoik jak pomieszczenie jest fajnie zaaranżowane, nowocześnie, to takie dekoracje pasują
Sama myślę, żeby sobie takie sprawić, muszę tylko odmalować i nieco odświeżyć swój pokoik jak pomieszczenie jest fajnie zaaranżowane, nowocześnie, to takie dekoracje pasują
Re: Drewniane obrazy
Post autor: Dajmąd »
Puśka pisze: ↑22 mar 2021, 22:33 Ja tutaj znalazłam takie właśnie fajne obrazy, ale akurat z motywami zwierzęcymi, jak ktoś lubi: https://www.bewooden.pl/dom-biuro/dekoracja-na-sciane/
Oooo! Super są te propozycje, co tu podesłałaś wśród moich znajomych właśnie dość sporo osób ma tego typu ozdoby i faktycznie motywy zwierzęce przeważają tylko faktycznie trzeba mieć w miarę nowoczesne wnętrze - tak mi się przynajmniej wydaje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności