kolorowanki antystresowe
Pracujesz tak dużo, że sam już nie wiesz, jak odpoczywać? Mamy dla Ciebie najlepsze techniki relaksu, metody na pozbycie się stresu, polecenia spa i szkół medytacji.
kolorowanki antystresowe
Post autor: minka »
Lubicie takie formy relakcacji jak kolorowanki czy malowanie wg numerów? Może macie coś ciekawego do polecenia? Dobrej jakości obrazy, fajne miękkie kredki, flamastry, kolorowanki?
Re: kolorowanki antystresowe
Post autor: sarunia258 »
Kolorowanki kupuję w action, mają różne do wyboru. Kredki lubię takie z astry w metalowym pudełku. Są chyba z drewna cedrowego jeśli się nie mylę. Mają ładne kolory, mocno napigmentowane. Po prostu świetna jakość
Post autor: jolcia »
Jeśli chodzi o obrazy do malowania po numerkach to Astra ma niedrogie, ale świetnej jakości. Ja mam już dwa i jestem bardzo zadowolona. Dobre płótno, farby nie wysychają od razu po otwarciu, pędzle też są ok.
Post autor: Florka »
A po ile coś takiego jest i gdzie można kupić? Pomyślałam sobie, że to dobry pomysł na prezent na Dzień Matki, bo moja mama bardzo lubi takie rozrywki w wolnym czasie.
Post autor: jolcia »
Czasami bywają w biedronce, na pewno też w lepiej zaopatrzonych sklepach papierniczych znajdziesz. A jesli takiego nie masz gdzieś w okolicy to spokojnie w sklepach internetowych znajdziesz. Na szkołotece jest niezły wybór
Post autor: Florka »
Dziękuję za polecenie, kupiłam na szkoloteka.pl, a w międzyczasie trafiłam na kilka takich z astra w Empiku, więc mam zapas. Akurat na urlop, który planuję spędzić w ogrodzie rodziców na wsi.
Post autor: Betka »
U nas ASTRA świetnie się spradza w akżdym wydaniu. Ostatnio brałam te akwarelowe i pędzelkiem pięknie rozmywały się na kolorowankach. Wegług mnie to świetna opcja i na pewno kolejne też takie kupię. Ważne dla mnie że są dobrze napigmentowane i świetnie się temperują.
Post autor: barbarka »
A wiesz, że dostałam te kredki akwarelowe z astry na święta? Lubię rysować, malować, kolorowanki antystresowe też są świetne. Spróbuję tego kolorowania kredkami akwarelowymi, to musi dawać fajny efekt.
Post autor: Gość »
Kolorowanki do druku to relaksujące zajęcie dla całej rodziny. Obecnie można znaleźć produkty przeznaczone zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Te dla dorosłych zazwyczaj cechują się znacznie większym stopniem skomplikowania. Potrafią przynieść odprężenie i dają dużo satysfakcji.
Post autor: Majka8 »
Kolorowanie mandali to nie tylko zabawa, ale również forma terapii i relaksu. Mandale dla dzieci są zaprojektowane tak, aby pobudzać wyobraźnię i wspierać rozwój manualny. To świetny sposób na wyciszenie i skupienie uwagi, zwłaszcza w dzisiejszym zabieganym świecie. Szczegóły znajdziesz na stronie: https://siedmiorog.pl/mandale-dla-dziec ... janki.html
Wróć do „Techniki relaksacyjne”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady