A co z akceptacją?
Borykasz się z problemami? Szukasz pomocy i nie wiesz, gdzie ją znaleźć? Podpowiemy, jak znaleźć dobrą poradnię psychologiczną, odpowiedniego terapeutę i jak poradzić sobie z chorobami natury psychicznej.
- izkalala
A co z akceptacją?
Ja mam problem z samoakceptacją, nie widze w sobie niczego dobrego, szukam zrozumienia i kogoś kto podniesie mnie na duchu, czy ktoś z was może polecic mi dobrą poradnie psychologiczna? albo powiedzieć coś na temat http://poradniasalomon.com.pl Widziałam że mają bardzo dużo pozytywnych opinii.
Re: A co z akceptacją?
Post autor: Kamila34 »
Przechodziłam mniej więcej przez to samo co Ty. Parę lat temu wskutek utraty pracy utraciłam też wiarę w siebie i poczucie własnej wartości. Otarłam się o depresję. Kompleksową, rzetelną pomoc otrzymałam w poradni Harmonia Lux Med w Warszawie. Chodziłam przez pół roku na psychoterapię. Po każdej wizycie stopniowo czułam się lepiej. Jeszcze w trakcie terapii znalazłam nowe, lepsze zatrudnienie, poukładałam też wiele innych spraw. Ze strony specjalistów pracujących w placówce Harmonia możecie liczyć na indywidualne podejście oraz mnóstwo wyrozumiałości co przekłada się na efektywność leczenia.
- osaka
Re: A co z akceptacją?
Może w takim razie to są zaburzenia osobowości? można takie zaburzenia zakładać jeśli osoba ma problem ze zrozumieniem siebie, swojego zachowania, poza tym zmaga się z niepowodzeniami w relacjach, doświadcza trudności w pracy. Najlepiej wtedy zdecydować się na konsultacje i warta przeprowadzenia jest diagnoza zaburzeń osobowości - Sensusmed która wiele powie samemu badanemu o sobie ale i terapeucie jak z taką osobą pracować.
Wróć do „Stawianie czoła depresji, wasze porady”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady