Gadżety erotyczne - korzystacie?
Sport to zdrowie! Dla biegaczy, graczy w hokeja, fanów tenisa i szachów - zapraszamy wszystkich wielbicieli sportu.
- mikolaj2
Re: Gadżety erotyczne - korzystacie?
My z zoną korzystamy z różnych zabawek, ale ostatnio kupiliśmy dla mnie coś takiego http://xn--wiat-masturbatorow-5nd.pl/
. Już nie mogę się doczekać kiedy go użyjemy! Wam też polecam się w takie gadżety zaopatrzyć. To na prawdę świetna sprawa
. Już nie mogę się doczekać kiedy go użyjemy! Wam też polecam się w takie gadżety zaopatrzyć. To na prawdę świetna sprawa
- ellen
Jeszcze rok temu to bym powiedziała, że nie. Natomiast od jakiegoś czasu wprowadzamy różne takie urozmaicenia. Zmieniło się przez to, że zaczęłam stosować antykoncepcję na stałe. Przez to podejście do seksu zdecydowanie na plus się zmieniło. Dużo daje skuteczne zabezpieczenie.
Post autor: Aśka32 »
Też się nad taką antykoncepcją zastanawiam, nie byłam jeszcze u ginekologa. A u ciebie jakie jest to zabezpieczenie, długo stosujesz?ellen pisze: ↑15 maja 2021, 17:11 Jeszcze rok temu to bym powiedziała, że nie. Natomiast od jakiegoś czasu wprowadzamy różne takie urozmaicenia. Zmieniło się przez to, że zaczęłam stosować antykoncepcję na stałe. Przez to podejście do seksu zdecydowanie na plus się zmieniło. Dużo daje skuteczne zabezpieczenie.
- ellen
U mnie to są tabletki, w sumie to moja pierwsza antykoncepcja dobrana i to trafnie przez ginekologa. Stosuję je już ponad rok i nawet nie zapominam o stałej porze. Tylko na początku ustawiałam przypominacza w telefonie.Aśka32 pisze: ↑21 maja 2021, 23:47Też się nad taką antykoncepcją zastanawiam, nie byłam jeszcze u ginekologa. A u ciebie jakie jest to zabezpieczenie, długo stosujesz?ellen pisze: ↑15 maja 2021, 17:11 Jeszcze rok temu to bym powiedziała, że nie. Natomiast od jakiegoś czasu wprowadzamy różne takie urozmaicenia. Zmieniło się przez to, że zaczęłam stosować antykoncepcję na stałe. Przez to podejście do seksu zdecydowanie na plus się zmieniło. Dużo daje skuteczne zabezpieczenie.
Post autor: Aśka32 »
No tak regularność stosowania to podstawa. A jakie są twoje tabletki jeśli mogę zapytać?ellen pisze: ↑24 maja 2021, 23:56U mnie to są tabletki, w sumie to moja pierwsza antykoncepcja dobrana i to trafnie przez ginekologa. Stosuję je już ponad rok i nawet nie zapominam o stałej porze. Tylko na początku ustawiałam przypominacza w telefonie.Aśka32 pisze: ↑21 maja 2021, 23:47Też się nad taką antykoncepcją zastanawiam, nie byłam jeszcze u ginekologa. A u ciebie jakie jest to zabezpieczenie, długo stosujesz?ellen pisze: ↑15 maja 2021, 17:11 Jeszcze rok temu to bym powiedziała, że nie. Natomiast od jakiegoś czasu wprowadzamy różne takie urozmaicenia. Zmieniło się przez to, że zaczęłam stosować antykoncepcję na stałe. Przez to podejście do seksu zdecydowanie na plus się zmieniło. Dużo daje skuteczne zabezpieczenie.
- ellen
Pewnie, że możesz. Moje tabletki to belara, są dwuskładnikowe z małą dawką hormonów.Aśka32 pisze: ↑30 maja 2021, 21:46No tak regularność stosowania to podstawa. A jakie są twoje tabletki jeśli mogę zapytać?ellen pisze: ↑24 maja 2021, 23:56U mnie to są tabletki, w sumie to moja pierwsza antykoncepcja dobrana i to trafnie przez ginekologa. Stosuję je już ponad rok i nawet nie zapominam o stałej porze. Tylko na początku ustawiałam przypominacza w telefonie.Aśka32 pisze: ↑21 maja 2021, 23:47
Też się nad taką antykoncepcją zastanawiam, nie byłam jeszcze u ginekologa. A u ciebie jakie jest to zabezpieczenie, długo stosujesz?
Post autor: Oleńka »
Gdyby antykoncepcja okazała się zawodna to pamiętajcie, że legalnie można usunąć ciążę w Czechach, najbliżej granicy z Polską, jest klinika Stonava, 5 km od granicy.ellen pisze: ↑24 maja 2021, 23:56U mnie to są tabletki, w sumie to moja pierwsza antykoncepcja dobrana i to trafnie przez ginekologa. Stosuję je już ponad rok i nawet nie zapominam o stałej porze. Tylko na początku ustawiałam przypominacza w telefonie.Aśka32 pisze: ↑21 maja 2021, 23:47Też się nad taką antykoncepcją zastanawiam, nie byłam jeszcze u ginekologa. A u ciebie jakie jest to zabezpieczenie, długo stosujesz?ellen pisze: ↑15 maja 2021, 17:11 Jeszcze rok temu to bym powiedziała, że nie. Natomiast od jakiegoś czasu wprowadzamy różne takie urozmaicenia. Zmieniło się przez to, że zaczęłam stosować antykoncepcję na stałe. Przez to podejście do seksu zdecydowanie na plus się zmieniło. Dużo daje skuteczne zabezpieczenie.
- osaka
Mało osób się tu w wątku przyznało że korzysta. A to nie ma co się krępować, może inni z takich wskazówek skorzystają i pozwoli to coś im zmienić, poprawić w życiu seksualnym. Dla kobiet sporo gadżetów znalazłam w tym sklepie https://sexshop1.pl/dla-niej/ dajcie znać z których byście najchętniej skorzystali, wypróbowali. Jest też oczywiście taka zakładka dla panów, jest też dla par.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności