Znacie jakieś studio tatuażu w Tczewie lub okolicach?
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- kruchy
Re: Znacie jakieś studio tatuażu w Tczewie lub okolicach?
Ciekawe jakie zdanie ma tutaj jakiś specjalista. Mam nadzieję, że taki się tutaj udzieli.
- Ona musi tak buczeć?- Wskazał na wirującą nad swoją głową aureolę.[...]
-Bubel mi jakiś wcisnąłeś.
-Bubel mi jakiś wcisnąłeś.
- relaksik
Trzeba popatrzeć na opinie jakie ma dane studio tatuażu i wtedy uda się znaleźć dobre. Tutaj https://www.skytattoo.net/studio-i-salon-tatuazu-tczew/ wiem, że robią je bardzo profesjonalnie. Kolorowe i czarne tatuaże to ich specjaloność. Też bardzo indywidualnie robią tatuaże.
- kimi
W tych okolicach nie znam żadnego studia ale mogę polecić sprawdzone miejsce w Warszawie - Jah Love Tattoo Chodzę do nich od dawna, super atmosfera, fajni ludzie i rewelacyjne tatuaże Dla mnie ważne jest też to, że bardzo dużą wagę przywiązują tu do kwestii bezpieczeństwa, warunki są wręcz sterylne
- kamilla
kimi to witaj w klubie ja też zrobiłam sobie tatuaż w tym studiu jah love w Warszawie, trafiłam do Michała ( tu możecie sobie obejrzeć fotki jego dotychczasowych prac ). Jak dla mnie rewelka, potrafi odwzorować każdy wzór, jego prace mają duszę.
- vanila
no to już widze, że oryginalna nie bede jak tez polece jah love w Warszawie ja tatuuje się u Jacka https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 4193981226 . Bardzo sympatyczna i kontaktowa osoba, potrafi odwzorować na ciele niemal każdy, nawet ten najbardziej rozbudowany motyw. Ekstra
Post autor: xińka »
ja też na początku tego roku zgodnie z postanowieniem noworocznym zrobiłam sobie kolorowy tatuaż i też trafiłam do studia Jah Love Tattoo ( dzięki za polecenie ;p ). Naprawdę fajne miejsce, super pozytywni ludzie, wszyscy bardzo dbają o bezpieczeństwo, co obecnie w czasach pandemii jest szczególnie ważne.
Post autor: mórarz »
Pamiętaj, że na zrobieniu tatuażu się nie kończy - należy zacząć od zaopatrzenia w specjalistyczne kosmetyki, które powinny umożliwić pielęgnację tatuaży. Zaproponowane przez https://skinproject.com.pl/sklep/ całkowicie sprostały moim wymogom i przedłużają w czasie wizytę w studio, "na poprawki" . Z wykorzystaniem takich kosmetyków moje dziarki nadal wyglądają elegancko.
Post autor: marcelkaa »
Ooo w sumie fajnie, że jesteśmy przy tym temacie. Ja też chciałabym dowiedzieć się - jakie studio od dziarek polecacie? No i też jak wygląda taka kwestia, jak ceny tatuaży ? Chcę wiedzieć - czego się tutaj spodziewać?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności