Szukam dobrego gabinetu w Rzeszowie, w którym mogę liczyć na skuteczne usuwanie przebarwień.
Jaki gabinet byscie doradzili?
Usuwanie przebarwień w Rzeszowie
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- Camma
Re: Usuwanie przebarwień w Rzeszowie
Sama chodziłam tutaj i jestem osobiscie bardzo zadowolona z efektu:
https://artdermaclinic.pl/medycyna-este ... vl-dye-svl
Nie jest to inwazyjny zabieg. Ingerencja skalpela jest w tym przypadku wykluczona. Możliwe jest oddziaływanie na wiele problemów ze skórą w tym samym momencie. Wykorzystuje się do tego nowoczesną technologię pulsującego światła, które wysyła fale o różnej długości. Daje to efekt odmłodzonej i oczyszczonej cery.
https://artdermaclinic.pl/medycyna-este ... vl-dye-svl
Nie jest to inwazyjny zabieg. Ingerencja skalpela jest w tym przypadku wykluczona. Możliwe jest oddziaływanie na wiele problemów ze skórą w tym samym momencie. Wykorzystuje się do tego nowoczesną technologię pulsującego światła, które wysyła fale o różnej długości. Daje to efekt odmłodzonej i oczyszczonej cery.
- malpeczka
Re: Usuwanie przebarwień w Rzeszowie
ja jestem z Katowic i mamy wlasnie u nas super klinike medycyny estetycznej Dermed, wlasnie tutaj mialam usuwane przebarwienia laserowo, jestem zachwycona efektem! maja bardzo dobrych specjalistow, klinika nowoczesna, dobrze wyposazona
jak sie tam wejdzie, to od razu caloksztalt wzbudza w czlowieku zaufanie

Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady