restauracja z dostawa do domu, warszawa srodmiescie
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- malpeczka
Re: restauracja z dostawa do domu, warszawa srodmiescie
ja tutaj zamawialam ostatnio pizze http://pizzazlota65.pl/centrum/ dania obiadowe tez maja od poniedzialku do piatku
dostawa punktualnie, bez kontaktu z kierowca wiec jak najbardziej bezpiecznie
smacznie i pozywnie :)pizza chłopska przepychota

- Gustavo
Jeśli chodzi o Warszawę to mogę śmiało polecić restaurację Szkutnia. Specjalizują się w kuchni włoskiej, ale mają też wiele innych równie pysznych dań. Mają dowóz do domu, można nawet zamówić online bez dzwonienia 
meble łazienkowe amber

meble łazienkowe amber
Post autor: Jadź »
Już niebawem restauracje będą otwarte więc możemy zapomnieć o dostawie do domu. Ja z pewnością udam się chętnie do Restauracji u Wieniawy bo to jedna z moich ulubionych. Kocham polską kuchnię a tam serwują najlepsze posiłki wedle starodawnych receptur. Polecam każdemu kto lubi dobrze zjeść.
Post autor: Daża »
Dobrze wiedzieć. A zakupy też zamawiacie z dostawą do domu? Opłaca się to, ponosi się koszty dostawy?Gustavo pisze: ↑27 paź 2020, 9:57 Jeśli chodzi o Warszawę to mogę śmiało polecić restaurację Szkutnia. Specjalizują się w kuchni włoskiej, ale mają też wiele innych równie pysznych dań. Mają dowóz do domu, można nawet zamówić online bez dzwonienia![]()
Post autor: sińora »
Ja ostatnio jakoś nie bujam się po lokalach. Za to odkrylam aplikację jokr i tam robię zakupy. Fajnie bardzo to działa, bo wybieram produkty i oni je dostarczają w 15 minut i to serio tyle trwa. Ostatnio po niecałych 10 miałam już wszystko w domu. Ekspresowi są a dostawa darmowa
Post autor: ewapopiel »
Zdecydowanie restauracja warszawa centrum Le Cedre! Możesz zamówić jedzenie na miejscu, jak i na wynos. Potrawy są przepyszne, świeże i bardzo sycące, ale nie tłuste. Ceny moim zdaniem również wypadają całkiem korzystnie. Polecam każdemu, kto poszukuje smacznego jedzonka w Wawce!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności