Proszek, płyn, kapsułka?
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- bonika
Re: Proszek, płyn, kapsułka?
Ja wypróbowałam wszystkie 3 opcje i najbardziej przypadły mi do gustu płyny i żele do prania. Kapsułki niestety nie rozpuszczały się do końca i zdarzało mi się, że na ubraniach widziałam resztki kapsułki... Z proszkami tego problemu nie było, ale mam wrażenie, że niektóre delikatne tkaniny traciły swoją jakość i że proszek nieco je niszczył. A z płynami tego problemu nie ma, bo i dokładnie się wypłukują i nie niszczą jakiś delikatnych ubrań
- Zulijka2
Ja zaczelam uzywac produktów do prania i płukania tkanin Prouve https://www.prouve.com/category-pranie Mają pięknie pachnace francuskie olejki zapachowe. Jestem bardzo zadowolona z ich stosowania, ponieważ nie uczulają mojej skóry a ciuchy i pościel na prawde są miękkie i pięknie pachną.
- Stanisusiek
- AmbroziakU
- Linka
Ol
i to nawet w promocji za pół ceny 
kancelarie radców prawnych łódź
We frisco sąOlga pisze: ↑01 kwie 2020, 23:32 A ja teraz poluję na te, bo mi jakaś baba zawinęła ostatnie w Biedronce...
![]()

kancelarie radców prawnych łódź
- Bela
U mnie chyba najczęściej klasycznie, proszek. Jednak naprawdę ogromne znaczenie ma to, jaką pralkę się posiada, widzę na swoim przykładzie. Ja niedawno kupiłam nową, Electrolux, z serii PerfectCare. I moje ubrania są w zdecydowanie lepszym stanie od czasu, kiedy nie piorę w domu rodzinnym 

- bożena11
Mam dwóch synów, którzy niestety są alergikami, muszę szczególnie uważać na kosmetyki jakich używają oraz na środki czystości, jakie wykorzystuje w domu do sprzątania, prania itp. Sprawdziłam masę proszków do prania, kul piorących i płatków mydlanych, aby moje dzieci zawsze miały czyste ubranka wolne od chemii i zapachów, które mogą wywoływać reakcję alergiczne, według mnie doskonałym rozwiązaniem jest Eko saszetka do prania bioExpert może nie do końca spiera mocne zabrudzenia, ale bardzo dobrze usuwa zapachy i przede wszystkim nie podrażnia skóry. Teraz w okresie letnim, gdzie chłopcy wyjeżdżają do dziadków, za kilka dni jadą na kolonie, a potem wspólnie z nami nad morze saszetka sprawdza się rewelacyjnie
polecam wszystkim rodzicom, dajcie dzieciom to co najlepsze

- Genia
U mnie klasycznie, proszek. Chociaż przyznaję, że ostatnio często moim praniem zajmuje się firma Prasowalnia, bo po prostu brak mi czasu. Wiadomo, podstawowe ubrania, takie "domowe" i na spacer z psem wypiorę sama, ale garsonki, koszule, sukienki i spodnie w kant, których mam sporo ze względu na rodzaj wykonywanej pracy, oddaję właśnie im. Naprawdę są moim wybawieniem, po rzeczy do prania i prasowania przyjeżdżają nawet późno wieczorem, a rano przed pracą są w stanie dostarczyć, wielki plus. Zerknijcie sobie https://www.prasowalnia.pl/ jeśli ktoś z Was jest z Warszawy i potrzebuje oszczędzić czas na prasowaniu, polecam.
Post autor: uleńka »
Ja korzystam z proszku do prania. Ale ostatnio pralka mi się zespuła i postanowiłam oddać pranie do pralni tu https://www.pralnia-warszawianka.pl/ To pralnia to był strzał w dziesiątkę. Pranie wróciło do mnie pachnące i elegancko wyprasowane. Będę częściej z jej usług korzystać - będę miała więcej czasu dla siebie.
Post autor: Manniałłłó »
Nic z tego nie ma znaczenia, jeśli pralka nie działa jak trzeba. Koniecznością jest według mnie zgłoszenie do fachowców od naprawy pralek. Awarię rozwiązali www.naprawapralekursynow.pl a sprzęt znów działa, jak trzeba. Jak widać, nie na usterki której nie da się rozwiązać! A szkoda wymieniać pralkę na nowy model.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności