Cześć, mam dość nietypowe pytanie. Mój kuzyn będzie miał niebawem święcenia kapłańskie i z mężem zastanawiamy się, co mu dać w prezencie, bo wiem, że daje się jakieś prezenty... Ale kompletnie nie mam pojęcia? To musi być typowo "dla księdza" czy może coś do domu lepiej?
guerlain shalimar parfum initial cena
Prezent na świecenia kapłańskie
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- Jaska
Re: Prezent na świecenia kapłańskie
Wiesz, wydaje mi się, że jest to na tyle ważny moment w życiu przyszłego księdza, że takie zwykłe prezenty do domu nie będą zbyt dobre. Lepiej zakupić coś znaczącego. Pamiątkę o dużej wartości. Np. zdobiony modlitewnik ręcznie robiony. To drogie prezenty, ale można całą rodzinę poprosić o zrzutkę Poszukaj w internecie, niewiele firm specjalizuje się w tworzeniu takich majstersztyków:
np.
np.
- kukulka_natalia
Post autor: kukulka_natalia »
Moim zdaniem świetny pomysł na prezent. To pamiątka na całe życie! A ten modlitewnik, którego zdjęcie wrzuciłaś to dzieło firmy Manuscriptum. Mają niesamowite dzieła sztuki na swojej stronie.
kalwaria zebrzydowska burmistrz
kalwaria zebrzydowska burmistrz
- Vanesca78
Super, jak dla mnie pomysł bomba. Możesz jeszcze dorzucić przykładowo eleganckie spinki do mankietów o motywie religijnym. Tutaj https://www.galante.pl/prezenty-dla-ksiedza znalazłam świetne propozycje. Uważam, że byłby to również oryginalny prezent dla księdza.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności