Prezent na świecenia kapłańskie
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- Jagoda
Prezent na świecenia kapłańskie
Cześć, mam dość nietypowe pytanie. Mój kuzyn będzie miał niebawem święcenia kapłańskie i z mężem zastanawiamy się, co mu dać w prezencie, bo wiem, że daje się jakieś prezenty... Ale kompletnie nie mam pojęcia? To musi być typowo "dla księdza" czy może coś do domu lepiej?
- Jaska
Re: Prezent na świecenia kapłańskie
Wiesz, wydaje mi się, że jest to na tyle ważny moment w życiu przyszłego księdza, że takie zwykłe prezenty do domu nie będą zbyt dobre. Lepiej zakupić coś znaczącego. Pamiątkę o dużej wartości. Np. zdobiony modlitewnik ręcznie robiony. To drogie prezenty, ale można całą rodzinę poprosić o zrzutkę
Poszukaj w internecie, niewiele firm specjalizuje się w tworzeniu takich majstersztyków:
np.

np.

- kukulka_natalia
Post autor: kukulka_natalia »
Moim zdaniem świetny pomysł na prezent. To pamiątka na całe życie! A ten modlitewnik, którego zdjęcie wrzuciłaś to dzieło firmy Manuscriptum. Mają niesamowite dzieła sztuki na swojej stronie.
- Vanesca78
Super, jak dla mnie pomysł bomba. Możesz jeszcze dorzucić przykładowo eleganckie spinki do mankietów o motywie religijnym. Tutaj https://www.galante.pl/prezenty-dla-ksiedza znalazłam świetne propozycje. Uważam, że byłby to również oryginalny prezent dla księdza.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności