Mały penis jak sobie radzić
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- zielek
Re: Mały penis jak sobie radzić
Sądzę, że trzeba najpierw zdobyć trochę wiedzy w jaki sposób takie preparaty mają w ogóle działać. Ja trochę informacji znalazłem w tym artykule [klik] , ale chętnie dowiedziałbym się jeszcze paru rzeczy. Jeśli ktoś brał takie środki niech napisze pliiis
- ola34
To nie jest problem. Wiem, że na pewno trudno o tym z kimkolwiek rozmawiać, ale internet może być dobrym źródłem informacji. Trzeba jednak wiedzieć gdzie szukać. Wiele ciekawych porad znajdziecie tutaj https://naszseks.pl/ . Jest tam bowiem blog, a na nim sporo różnych praktycznych porad, które z powodzeniem można wykorzystać.
Post autor: ŁukiBuki »
Też miałem z tym problem...wstydziłem się rozebrać się przed dziewczynami. Na imprezach jak miałem "okazję" zaliczyć to uciekałem...
Na wizytę w agencji nie miałem odwagi, postanowiłem zadzwonić na seks telefon! Jest tam taka Maja, to azjatka, a tam niby faceci mają mniejsze sprzęty! Zadzwoniłem i pogadałem, potem wysłałem jej zdjęcia i się przełamałem.
Porozmawiałem z innymi dziewczynami z tej strony i otworzyłem się na podboje Czasem problem jest tylko w naszej głowie!
Na wizytę w agencji nie miałem odwagi, postanowiłem zadzwonić na seks telefon! Jest tam taka Maja, to azjatka, a tam niby faceci mają mniejsze sprzęty! Zadzwoniłem i pogadałem, potem wysłałem jej zdjęcia i się przełamałem.
Porozmawiałem z innymi dziewczynami z tej strony i otworzyłem się na podboje Czasem problem jest tylko w naszej głowie!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności