jaki kurier?
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- ellen
Re: jaki kurier?
Ja o wszystkich się nie wypowiem. Mam kilku przez których wysyłam w zależności od tego, który ma najlepszą dla mnie ofertę i co mam akurat do wysłania. A tych kilku do wyboru mam u brokera kurierskiego Sendit. To jest broker kurierski. Mi on odpowiada, bo ceny u nich są korzystniejsze niż miałabym bezpośrednio przez któregoś wysyłać.
- sekki
Na przykład jest tani kurier FedeX - https://www.brokerkurier.pl/kurier-fedex . Możesz to sprawdzić za pomocą opcji wyceń, jest dostępna na stronie tego brokera. Dzięki niej dowiesz się ile nadanie paczki kosztuje u poszczególnych firm kurierskich
- akihabara
Nie podam konkretnego kuriera, bo wybór zależy od wielu czynników. W każdym razie polecam sobie poczytać o różnych firmach kurierskich, DPD itd. - https://www.jakimkurierem.pl/project/kurier-dpd/ . Świetna stronka, bo można tu znaleźć wszelkie niezbędne informacje
- Roksana12
Moja mama dosyć często korzystała z firmy kurierskiej sendit, i nie słyszałam jeszcze żeby na nich narzekała. Wiem, że dzięki nim moja mama może całkiem tanio nada przesyłkę co dla niej jest osobiście dużym plusem. Paczka zawsze dochodzi w ciągu 24h, także jak komuś zależy na czasie, to warto ich wybrać
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności