Hej
Jaką kawę najbardziej lubicie? Sypana czy może rozpuszczalna? Piszcie jaka jest Wasza ulubiona.
Dobra kawa
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- AnnaJ
Re: Dobra kawa
Kawa rozpuszczalna dla mnie całkowicie odpada. Najbardziej lubię chodzić do Etno Cafe (https://etnocafe.pl/kawiarnie/), kawiarnia jest blisko mojej pracy, więc zawsze zaczynam dzień od dobrej kawki Co lepsze kawę od etno można pić nie tylko w ich kawiarniach, ponieważ prowadzą sprzedaż kaw.
- Zrelaksowana
Post autor: Zrelaksowana »
Wybór kaw na rynku jest naprawdę ogromny, łatwo się w tym wszystkim pogubić. Dlatego też moim zdaniem najlepiej byłoby skorzystać z rankingu kaw ziarnistych, który jest dostępny na stronie internetowej https://www.swiatekspresow.pl/blog/rank ... jlepszych/. Warto wypróbować chociaż kilka z tych kaw i wybrać tą, która najbardziej będzie Wam odpowiadała
pzd limanowa
pzd limanowa
- Liliana
Dobre kawy są w kawiarniach, sama od czasu do czasu przy jakiś okazjach lubię wejść i spędzić czas przy dobrej kawi i jeszcze lepszym towarzystwie. Jeżeli już szukać takich miejsc, to odwiedź tę stronę, gdzie zostały podane naprawdę dobre kawiarnie z terenu Katowic.
- Zafira
Kochani, rozwijamy właśnie sieć nowych kawiarni i szukamy lokalu pod wynajem. Na razie w stolicy, ale będziemy wkrótce wchodzić do innych miast. Jeśli ktoś z Was dysponuje wolnym lokum i chce zarobić to zachęcamy do współpracy. Oprócz tego zachęcam do korzystania z menu, ponieważ kawa u nas jest wyjątkowo pyszna. Zarówno gorąca jak i mrożona. Są też inne smaczne napoje.
- kasia
Jeśli macie ochotę na naprawdę dobrą kawę, to mogę polecić klimatyczne kawiarnie wrocław , takie jak Blackbeard. Możecie tutaj przede wszystkim pomyśleć o dobrej kawie, ale też o jakimś drinku czy zakupie alkoholu, bo wszystko to możecie tutaj spotkać. Wiem, że też obsługiwane są tu spotkania biznesowej. może pod tym kątem Was to miejsce zainteresuje.
- aldi
Może i faktycznie dobrej kawy możemy się napić w dobrej kawiarni. Lecz mamy takie czasy, w których można kupić praktycznie wszystko do domu nawet bardzo dobrej jakości kawę. Wiem, bo kilka dni temu zakupiłam wyśmienitą kawę tutaj https://blueberryroasters.pl/pl/menu/na ... i-151.html Od tamtej pory żadna inna kawa mi nie smakuje dlatego też tylko z tego sklepu kawę zamawiam
- little_bee
Post autor: little_bee »
Pyszna jest świeżo palona kawa - sprawdź, gdzie można znaleźć takie palarnie. Wiele z nich prowadzi sprzedaż online, więc można na bieżąco zamawiać taką kawkę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności