czy porcelana to dobry pomysł na prezent?
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- aldi
czy porcelana to dobry pomysł na prezent?
Zbliżają się urodziny babci. Chciałabym kupić jej coś wyjątkowego,ale nie mam pojęcia co to mogłoby być. Padł pomysł by kupić jakiś dobrej jakości zestaw kawowy i do tego może sztućce? No tak tylko gdzie takiego szukać? Babcia raczej woli takie rzeczy by były z ceramiki artystycznej. Produkują jeszcze taką? Jak tak to gdzie? Pomóżcie bo urodziny są coraz bliżej a my nawet nie wiemy gdzie tego szukać.
- grazka
Re: czy porcelana to dobry pomysł na prezent?
Pewnie że babci możesz kupic porcelanę na prezent. Ja mam jeden komplet porcelany i używamy jej codziennie. Teraz chcę sobie kupic jeszcze jeden komplet bo nieraz bywa że mamy gości więc się przyda. Nawet przeglądałam już sklep z porcelana i znalazłam ładne zastawy ręcznie zdobione w jednym sklepie, ale zastanawiam się tez nad białą tradycyjną porcelaną. Jest taka klasyczna a zarazem nowoczesna.
- halynka
Oczywiście że tak. W sklepach widzimy cudnie zdobione kwieciste filiżanki... są już niemal w każdym domu. DLatego moja propozycja to sztuka na porcelanie: czyli kubol do porannej kawy lub zestaw filiżanek. Z ręcznie naniesioną sztuką...nie głupimi napisami , nie nadrukami... ale ręcznie naniesionymi opowieściami, emocjami. Obdarowana osoba otrzyma coś, czego nie będzie miał nikt inny na całym świecie !
- Gotka
Każda babcia z pewnością ucieszy się z takiego prezentu. Sama mojej bym kupiła elegancki zestaw porcelanowy do herbaty. Nawet oglądałam takie ładne w tym sklepie internetowym https://urodastolu.pl/ i chyba się zdecyduję coś zamówić. A może lepsza będzie ręcznie zdobiona ceramika z kolorowymi kwiatowymi motywami? Wzornictwo tych naczyń stołowych jest wyjątkowo bogate i piękne. Czy także tak uważacie?
- BeataD
takie prezenty nie musza byc nudne. Co prawda porcelana jest ladna noo ale .... to dosyc przestarzala forma prezentu. Moja babcia np sporo cwiczy i trzeba przyznac ze trzyma forme ostatnio na urodziny z mama zakupilismy jej hulajnoge elektryczna. Z poczatku mielismy watpliwosci ale jak sie okazalo - szybko opanowala technike jazdy i jest bardzo zadowolona z prezentu Przez internet robi sie super zakupy, my mamy hulajnoge z tej oferty https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Hu ... e-469.html
- drakarisczy5
Post autor: drakarisczy5 »
Osobiście uważam, że prezent, na tyle ile się da, powinien byc jak najbardziej spersonalizowany.Dlatego myślę, ze taki medal : https://spinfactory.pl/ sprawdzi się idealnie jako dodatek do prezentu. To niezapominania pamiątka po tym dniu. A wy co na ten temat uważacie?
- mikolaj2
ja zawsze stawiam na cos uniwersalnego. Np kwiaty. Ostatnio kwiaty na dzień Babci zamawiałam z fajnej i niedrogiej kwiaciarni www.waszakwiaciarnia.pl Prześliczny i oryginalny bukiet mi pani zrobilaFrania pisze: ↑19 paź 2019, 13:29 Na pewno babcia ma porcelane. Postaw na coś ciekawszego, wiem że babci jest ciężko coś kupić w prezencie.... Myslę, jednak że tu oferta od http://malarstwo-rysunek.pl powinna bardzo fajnie się sprawdzić. Będziecie mogli zamówić tu ciekawe karykatury ze zdjęć. W sam raz na przeróżne okazje prezentowe.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności