Witam, mam w swojej szufladzie kilka fajnych artykułów na temat mody, dlatego myślę o własnym blogu. Jak zacząć pisanie czegoś w stylu eModini?
Witam, mam w swojej szufladzie kilka fajnych artykułów na temat mody, dlatego myślę o własnym blogu. Jak zacząć pisanie czegoś w stylu eModini?
Blog z modą
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
Re: Blog z modą
Post autor: Bożena »
Pewnie, że tak. Moim zdaniem takie treści cały czas mogą się wybić. Trzeba tylko wiedzieć, w jakim kierunku ruszyć z tym tematem. Na pewno w przypadku większych portalu będzie ważne to, by treści przechodziły przez takich ludzi jak korektor tekstu. Dzięki temu unikniecie poważniejszych błędów stylistycznych.
Re: Blog z modą
Post autor: mikołe »
Fajnie, że znalazłaś taki portal i że się czymś interesujesz. Ja sama, jeśli mam Ci powiedzieć prawdę, to sprawdzam sobie różne opcje, ale tak najbardziej to mnie interesuje strona Zielonogórski https://zielonogorski.pl/ . Dlaczego? To proste. Mieszkam w tym mieście, a codziennie dzieją się tu ważne rzeczy. Stąd uważam, że powinnam wiedzieć, co się wokół mnie dzieje.mczay pisze: ↑21 lut 2021, 19:04 Witam, mam w swojej szufladzie kilka fajnych artykułów na temat mody, dlatego myślę o własnym blogu. Jak zacząć pisanie czegoś w stylu eModini?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności