Prezenty na zajączka
Zakupy, polecenia, pomysły.
Prezenty na zajączka
Post autor: Zajączek »
Czy robicie swoim najbliższym prezenty "na zajączka"? Jeśli tak - to co kupowaliście w tym roku? Jest u Was w domu taka tradycja?
Bo z tego co zauważyłam, to w niektórych regionach Polski kupuje się prezenty na Wielkanoc tak samo jak na Boże Narodzenie, a w innych nie. Ciekawe skąd się to wzięło?

Re: Prezenty na zajączka
Post autor: Ująma »
Ja się z tym nie spotkałam :O Na Boże Narodzenie to tak, robimy prezenty, ale na Wielkanoc? Może to jakiś regionalizm typowo.... A jak coś kupujecie, to co? Też takie jakieś wypasione prezenty, jak na Gwiazdkę, czy coś mniejszego, jakieś gadżety Wielkanocne?
Post autor: Mikuśka »
U nas się robi
narzeczonemu kupiłam taki surviavalowy scyzoryk wielofunkcyjny a siostrze perfumy Gucci "Bamboo", bo bardzo o nich od jakiegoś czasu marzyła, a Wielkanoc się zbiegała z jej urodzinami, więc chciałam jej dodatkowo jakąś radość sprawić
sama też dostałam parę drobniejszych upominków

Post autor: Grześkowy »
Mikuśka pisze: ↑09 kwie 2021, 21:26 U nas się robinarzeczonemu kupiłam taki surviavalowy scyzoryk wielofunkcyjny a siostrze perfumy Gucci "Bamboo", bo bardzo o nich od jakiegoś czasu marzyła, a Wielkanoc się zbiegała z jej urodzinami, więc chciałam jej dodatkowo jakąś radość sprawić
Oooo... to luksusowo ma ta Twoja siostra

Post autor: Kiść »
Wszystko zależy dla kogo ma być prezent bo jednym można dać elegancki zegarek a innym koszulkę z nadrukiem. Mojej dobrej przyjaciółce zamówiłem taką książkę https://www.taniaksiazka.pl/zapomnij-ja ... 07127.html I mam nadzieję, że przypadnie jej do gustu. Co o tym myślicie?
Post autor: Mikuśka »
Ej, no już nie przesadzajmy, że jak raz do roku zrobię siostrze prezent to jakaś wyjątkowa sytuacjaGrześkowy pisze: ↑12 kwie 2021, 12:06Mikuśka pisze: ↑09 kwie 2021, 21:26 U nas się robinarzeczonemu kupiłam taki surviavalowy scyzoryk wielofunkcyjny a siostrze perfumy Gucci "Bamboo", bo bardzo o nich od jakiegoś czasu marzyła, a Wielkanoc się zbiegała z jej urodzinami, więc chciałam jej dodatkowo jakąś radość sprawić
Oooo... to luksusowo ma ta Twoja siostraże jej takie wyczesane prezenty sprawiasz

Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności