Fantazje erotyczne
Pomysły, marzenia, fantazje. Zapraszamy do dyskusji!
- paula22
Fantazje erotyczne
Hej. Macie jakieś swoje fantazje erotyczne? Realizujecie je w jakiś sposób czy raczej tłumicie je w sobie? Ja jestem fanką takich zabaw i często sięgam po zabawki erotyczne. Kupiłam nawet dildo na https://www.bad-wolf.com.pl/ i wspólnie z partnerem z niego korzystamy Wiem, że temat nietypowy, ale może ktoś zdecyduje się otworzyć.
- charlotte1991
Re: Fantazje erotyczne
Post autor: charlotte1991 »
Gdzie zamawiacie bieliznę erotyczną? Dzisiaj szukałam bielizny dla siebie i trafiłam na świat-bieliznyerotycznej.pl. Któraś z was robiła tam zakupy? Z tego co widziałam bielizna jest bardzo ładna, wykonana z materiałów wysokiej jakości i w dobrej cenie.
Re: Fantazje erotyczne
Post autor: Gośka07 »
Myślę, że wiele osób ma fantazje erotyczne. Pytanie czy ma się je odwagę spełniać, mówić o nim partnerowi czy partnerce. Moim zdaniem warto mówić o swoich fantazjach i oczekiwaniach jak najbardziej. Gadżety erotyczne również są ok. Oczywiście trzeba też pamiętać o skutecznym zabezpieczeniu, żeby się nie stresować wpadką, a oddawać przyjemności. U mnie sprawdza się belara, pewnie się czuję o wiele bardziej niż przy gumkach.
Wróć do „Realnie o nierealności”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady