adrenalinaclub.pl opinie
Kupiłeś w Internecie produkt, z którego jesteś zadowolony i chcesz się tym podzielić? Napisz!
- Berenika-81
Re: adrenalinaclub.pl opinie
Post autor: Berenika-81 »
Byłam z agencją eventową adrenalinaclub.pl w Zakopanem w zeszłym roku i gorąco polecam!! Skutery śnieżne to super sprawa, myślę, że na skuterach wodnych też będziesz się super bawić Zapewniają naprawdę dużo atrakcji.
- andrea-90
Bardzo dobrze wspominam imprezę integracyjną z adrenalinaclub.pl. Z koleżankami z pracy byłyśmy na wieczorze meksykańskim La Noche Mexicana. Mamy megapozytywne wspomnienia. Latynoska muzyka i taniec to jak dla mnie idealny przepis na integrację pracowniczą
- beatrycja_78
Post autor: beatrycja_78 »
My w biurze byliśmy z https://adrenalinaclub.pl/ na imprezie integracyjnej w Halloween. Było bardzo klimatycznie i śmiesznie Taki wieczór tematyczny to naprawdę fajny pomysł na integrację.
- machut1980
Post autor: machut1980 »
Dawno nie byłem na tak dobrze zorganizowanym wyjeździe integracyjnym. Byliśmy z adrenalinaclub.pl w okolicach Szczyrku, Wisły na wyprawie quadami terenowymi, rewelacyjna przygoda!
- Dosia
Jeżeli chcecie spędzić pełen atrakcji weekend, to https://adrenalinaclub.pl/ wam w tym pomoże Nasz wyjazd integracyjny był zimą, w Tatrach. Nie miałam pojęcia, ze w Polsce można przeżyć taką niezwykłą przygodę
- zelislaw1972
Post autor: zelislaw1972 »
Co roku organizujemy dla pracowników wyjazd integracyjny. W tym roku skorzystaliśmy z oferty adrenalinaclub.pl i to był świetny wybór. Bardzo profesjonalne podejście, z pewnością to będzie współpraca na dłużej!
- olga_80
Miałam obawy przed organizacją wyjazdu integracyjnego, więc zgłosiłam się do https://adrenalinaclub.pl/. To był bardzo dobry wybór. Wyjazd weekendowy był zorganizowany w każdym calu, plan dnia idealnie wypełniony atrakcjami. Polecam!
- Mirka
Wyścigi "Maluchami" w jakich uczestniczyłam na wyjeździe integracyjnym były fantastyczne. Super zabawa i rywalizacja, było jak na prawdziwym rajdzie. Wszystko zorganizowała firma adrenalinaclub.pl .
- eleonora88
Post autor: eleonora88 »
W Adrenalina Club mają super pomysły na każdą okazję. Mają głowy pełne pomysłów, dzięki czemu mogą zaskoczyć nawet wieloletnich korporacyjnych wyjadaczy
- Helga
[h]Mają super ofertę atrakcji związanych z wodą: skutery wodne, boiska plażowe, łodzie RIB, jachty, SUP, kajaki. Jak dla mnie jedna z najlepszych firm w tej branży. Są przygotowani na każdą ewentualność i zawsze zdają egzamin. [/h]
- Mikolaj-89
Post autor: Mikolaj-89 »
Po kilku złych doświadczeniach byłem sceptycznie nastawiony do skorzystania z oferty jakiejkolwiek firmy eventowej. Mój zastępca namówił mnie jednak, aby skontaktować się z Adrenalina Club. Byłem bardzo mile zaskoczony, kiedy okazało się, że ich ekipa zafundowała moim wiele wrażeń i emocji. Mają super ofertę integracyjną.
- Joanna1987
Post autor: Joanna1987 »
Nigdy w życiu nie spodziewałabym się, że będzie mi kiedyś dane ścigać się we Fiacie 126p na imprezie integracyjnej. Kocham te samochody i dzięki Adrenalinie Club mogłam spełnić swoje małe marzenie.
- gilbert_85
Post autor: gilbert_85 »
Od wielu lat pracuje w korporacji, ale jeszcze nie spotkałem tak zaangażowanej ekipy zajmującej się eventami i spotkaniami integracyjnymi. Adrenalina Club była bardzo dobrze przygotowana do wszystkich proponowanych atrakcji, wszystkie konkurencje były prowadzone z humorem i w miłej atmosferze. Polecam wszystkim!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności