Planuję w niedalekiej przyszłości otworzyć swój drugi gabinet w innej lokalizacji. Obecnie poszukuję oprogramowania. Na co dzień mam dużo pacjentów i nie mam czasu zajmować się papierkową robotą. Poszukuję rozwiązań, które usprawnią pracę w obu gabinetach. Słyszałem dobre recenzje o aplikacji medNote. Czy ktoś posiada tą aplikację w swoim gabinecie lekarskim i jest zadowolony/a z użytkowania. Czy ktoś chciałby wyrazić swoją opinię na ten temat? Dziękuję.
Podobnie jak Ty, dosyć długo szukałem programu z modułem do rozliczania płatności z NFZ, rejestracji wizyt oraz uzyskiwaniem szybkiego dostępu do dokumentacji medycznej pacjenta. Wymagałem od dotychczasowych programów szybkiego dostępu do tych funkcji. Zależało mi na szybkim i płynnym oprogramowaniu. Zakupiłem Comarch NXT i bardzo sobie zachwalam współpracę między mną a tym oprogramowaniem. Jest intuicyjny i łatwy w obsłudze. Polecam. Pozdrawiam.
Myślę, że warto zainwestować w Mednote. Razem z siostrą prowadzimy swoje gabinety. Obie jesteśmy zdania, że aplikacja Nas nie zawiodła. Daje ona możliwość dostosowywania i pomimo faktu, że działamy w zupełnie różnych kierunkach, możemy go dostosować zgodnie z naszymi osobistymi potrzebami. Mednote jest proste w użyciu i przejrzyste. Polecamy każdemu kto ma problem z zarządzaniu swoim gabinetem. Bardzo ułatwia pracę. Polecam serdecznie tą aplikację. Pozdrawiam.
Jednocześnie dla usprawnienia obsługi pacjentów i wygodnego obiegu dokumentów medycznych warto zastanowić się nad wyborem konkretnego oprogramowania medycznego, które skutecznie usprawni zarządzanie całym gabinetem i jednocześnie wystawiania e-recept żeby też nie powtarzały się błędy i ma automatyczny zapis jak przez przypadek za szybko zamknę czasami okno. Korzystamy z programu Comarch medNote, który też można sobie dopasować pod konkretne potrzeby
Jeśli potrzebujecie platformy, które ułatwia pracę gabinetów to polecam Klinika24. Platforma zapisuje wprowadzone informacje do chmury, dzięki temu nie utracisz żadnych dokumentów oraz całkowicie zrezygnujesz z dokumentacji papierowej. Ma w sobie wiele funkcji, m.in. wystawianie recept, zwolnień czy rejestrowanie pacjentów na wizyty. Szczerze polecam. Na pewno zostanie z nami na dłużej. Rzadko dodaję recenzje, ale ten platforma naprawdę na nią zasługuje.
Witam,
Z góry dziękuję za wszystkie polecenia. Przejrzałem wszystkie wasze polecenia i zweryfikowałem ich ofertę. Wybór padł na Klinika 24. W przychodni korzystamy z tej platformy już od kilku tygodni. Pomaga ona przechowywać dokumenty w chmurze (historię choroby czy wyniki badań pacjentów przychodni) oraz umożliwia rejestracje wizyt. Mam szybki dostęp do tego co potrzebuję w danej chwili. Naprawdę mogę to polecić. Pozdrawiam serdecznie..... ))))))))
Bardzo dziękuję za wszelkie poprzednie polecenia. Zapoznałem się z wszystkimi poleceniami, które dodaliście, gdyż był to dla mnie trudny wybór. Użytkowałem wiele platform, które miały pomóc w mojej pracy. Do tej pory nie trafiłem na taką, która będzie prosta w obsłudze. Czytałam, że platforma Klinika 24 ma wiele funkcji, które pomogą mi w prowadzeniu gabinetu, dlatego przekonałam się do jej zakupu. I naprawdę był to dobry wybór. Polecam. Pozdrawiam )))
Używam platform Klinika24 w naszej przychodni. Platforma ma wiele modułów oraz jest łatwa w obsłudze. Dotychczas praca bez tej platformy nie była łatwa. Klinika24 pozwala zaoszczędzić wiele czasu. Na co dzień używam modułów związanych z rejestracją i e-dokumentacją oraz z wizytówki, która pozwala na widoczność kompetencji lekarzy ( wykształcenie, certyfikaty, itp.). Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu...... Naprawdę polecam serdecznie......
> Używam platform Klinika24 w naszej przychodni. Platforma ma wiele modułów oraz jest łatwa w obsłudze. Dotychczas praca bez tej platformy nie była łatwa. Klinika24 pozwala zaoszczędzić wiele czasu. Na co dzień używam modułów związanych z rejestracją i e-dokumentacją oraz z wizytówki, która pozwala na widoczność kompetencji lekarzy ( wykształcenie, certyfikaty, itp.). Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu <
Czy platforma Klinika24 posiada również możliwość rozliczania płatności? Bardzo usprawniłoby mi to moją pracę
>>>
>Używam platform Klinika24 w naszej przychodni. Platforma ma wiele modułów oraz jest łatwa w obsłudze. Dotychczas praca bez tej platformy nie była łatwa. Klinika24 pozwala zaoszczędzić wiele czasu. Na co dzień używam modułów związanych z rejestracją i e-dokumentacją oraz z wizytówki, która pozwala na widoczność kompetencji lekarzy ( wykształcenie, certyfikaty, itp.). Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu <
>Czy platforma Klinika24 posiada również możliwość rozliczania płatności? Bardzo usprawniłoby mi to moją pracę <
<<<
>> Używam platform Klinika24 w naszej przychodni. Platforma ma wiele modułów oraz jest łatwa w obsłudze. Dotychczas praca bez tej platformy nie była łatwa. Klinika24 pozwala zaoszczędzić wiele czasu. Na co dzień używam modułów związanych z rejestracją i e-dokumentacją oraz z wizytówki, która pozwala na widoczność kompetencji lekarzy ( wykształcenie, certyfikaty, itp.). Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu <
>Czy platforma Klinika24 posiada również możliwość rozliczania płatności? Bardzo usprawniłoby mi to moją pracę
Jedną z kluczowych spraw jest to, aby pacjentowi poświęcić jak najwięcej czasu. Używam platformy Klinika24 i dla mnie jest to ogromne odciążenie i pomoc w pracy.
>Czy platforma Klinika24 posiada również możliwość rozliczania płatności? Bardzo usprawniłoby mi to moją pracę
Doszły mnie słuchy, że dobrze sprawdza się w placówkach medycznych platforma Klinika24. Wypróbowaliśmy ją u siebie w przychodni. Uważam, że dzięki niej poprawiliśmy działalność kliniki. Wszystko działa sprawnie. Platforma umożliwia szybkie i łatwe rejestrowanie i planowanie wizyt pacjentów. Jesteśmy naprawdę zadowoleni i nie zamierzamy jej póki co zmieniać. Pozdrawiam.
>>Czy platforma Klinika24 posiada również możliwość rozliczania płatności? Bardzo usprawniłoby mi to moją pracę <<
>Doszły mnie słuchy, że dobrze sprawdza się w placówkach medycznych platforma Klinika24. Wypróbowaliśmy ją u siebie w przychodni. Uważam, że dzięki niej poprawiliśmy działalność kliniki. Wszystko działa sprawnie. Platforma umożliwia szybkie i łatwe rejestrowanie i planowanie wizyt pacjentów. Jesteśmy naprawdę zadowoleni i nie zamierzamy jej póki co zmieniać. Pozdrawiam.<
Prowadzimy z partnerką gabinety stomatologiczne i uważamy, że platforma Klinika24 spisuje się naprawdę dobrze. Nie zauważyliśmy żadnych minusów. Platforma jest prosta w obsłudze i intuicyjna. Poprzedni platforma nie sprawdziła się ze względu na brak możliwości rozliczania pacjentów.
>> Prowadzimy z partnerką gabinety stomatologiczne i uważamy, że platforma Klinika24 spisuje się naprawdę dobrze. Nie zauważyliśmy żadnych minusów. Platforma jest prosta w obsłudze i intuicyjna. Poprzedni platforma nie sprawdziła się ze względu na brak możliwości rozliczania pacjentów. <<
Również prowadzę gabinet stomatologiczny i u mnie bardzo się sprawdza ta platforma. Szczególnie opcja z harmonogramem wizyt. Potrzebowałam tej funkcji, gdyż zawsze miałam z tym problem.
>> Prowadzimy z partnerką gabinety stomatologiczne i uważamy, że platforma Klinika24 spisuje się naprawdę dobrze. Nie zauważyliśmy żadnych minusów. Platforma jest prosta w obsłudze i intuicyjna. Poprzedni platforma nie sprawdziła się ze względu na brak możliwości rozliczania pacjentów. <<
> Również prowadzę gabinet stomatologiczny i u mnie bardzo się sprawdza ta platforma. Szczególnie opcja z harmonogramem wizyt. Potrzebowałam tej funkcji, gdyż zawsze miałam z tym problem. <
Również polecam. Bardzo fajna i prosta w obsłudze platforma.
>>>>Planuję w niedalekiej przyszłości otworzyć swój drugi gabinet w innej lokalizacji. Obecnie poszukuję oprogramowania. Na co dzień mam dużo pacjentów i nie mam czasu zajmować się papierkową robotą. Poszukuję rozwiązań, które usprawnią pracę w obu gabinetach. Słyszałem dobre recenzje o aplikacji medNote. Czy ktoś posiada tą aplikację w swoim gabinecie lekarskim i jest zadowolony/a z użytkowania. Czy ktoś chciałby wyrazić swoją opinię na ten temat? Dziękuję.<<<<
Klinika24 bardzo dobry system do gabinetu. Można na nim polegać. Posiada przyjemny interfejs z wieloma użytecznymi rozwiązaniami. Ogólnie cała platforma jest bardzo intuicyjna w obsłudze.
W branży IT, która dynamicznie się rozwija i musi dostosowywać się do stale zmieniającego rynku, stosuje się specjalne metodyki zarządzania projektami. Jeśli interesuje was branża IT, to powinniście koniecznie zapoznać się z tym artykułem https://rabbid.pl/technologia/scrum-agi ... co-znacza/ , z którego dowiecie się czym jest Scrum, Agile, Lean.
No co się dziwić, jak wszystko dzisiaj kręci się wokół komputeryzacji... Dlatego na pewno trzeba iść zgodnie z technologią i różnymi niezawodnymi rozwiązaniami, aby też utrzymać pozycję na rynku itd. Dobrą opcją na pewno jest data center , które pomaga w gromadzeniu danych w jednym miejscu w wirtualnym środowisku.
Dobre to, ale też wtedy, kiedy jest odpowiednio zaplanowane. Dlatego ja wam podpowiem, że dla mnie na przykład ten https://goodatservice.com/sieci-neuronowe/ wpis ma znaczenie, bo można się dowiedzieć więcej odnośnie działania niektórych narzędzi, czy struktur IT. I to coś solidnego, jeśli mam mieć Wam coś do powiedzenia,
Ważną i bez wątpienia istotą kwestią, jeśli chodzi o rozwijające się branże jest wdrożenie działań IT w pracę w danym obszarze. Ostoją tych funkcjonujących działań jest skupienie się na rozwoju, który pozwoli Ci na jeszcze lepsze funkcjonowanie w sferze Twojej firmy. Zachęcam zatem do skorzystania z pomocy naprawa sprzętu firmowego https://itsf.com.pl/oferta/opieka-nad-s ... matycznym/
Natomiast ja też sporo słyszałam ostatnio o możliwościach Microsoft 365 i według mnie warto postawć na te usługi.
Chociażby poczytajcie sobie wpis https://www.supremo.pl/microsoft-case-s ... rosoft-365 o firmie, która zastosowała właśnie ten system.
Jeśli Wam powiem, że chcę w biznesie zainstalować coś nowego, a mam gastronomię, to co powiecie na oprogramowanie digital signage ? Moim zdaniem to fajna opcja, pozwalająca na działanie bardziej sukcesywne i docelowo skuteczniejsze. Co wy na to?
Trzeba iść zgodnie z technologią, a dzisiaj kręci się wszystko wokół sieci, oprogramowań itd. Czy przykładowo kojarzycie system Atom ERP https://atomerp.pl ? Nie wiem czy wiecie, ale on efektywnie wzmacnia najróżniejsze branże. Dzięki niemi możecie umocnić i przyspieszyć działanie waszej firmy.
Brodnica Online to dynamiczny serwis informacyjny, będący niezbędnym źródłem lokalnych wiadomości dla mieszkańców Brodnicy i okolic. Nasza platforma dostarcza bieżące informacje o wydarzeniach społecznych, kulturalnych, sportowych i gospodarczych, umożliwiając szybki dostęp do istotnych treści. Z nami zawsze będziesz na bieżąco z życiem miasta, dzięki aktualnym artykułom, relacjom z wydarzeń i ciekawostkom, które kształtują lokalną społeczność. Brodnica Online - Twoje okno na świat wydarzeń w regionie.
Wszystko zależy od tego, czemu tak naprawdę ma służyć oprogramowanie i jakiej branży dotyczy. Ja akurat korzystałam z usług https://webmakers.expert/. Oni zaprojektowali i wdrożyli całość, oczywiście po konsultacjach ze mną, czego tak naprawdę potrzebuję w moim biznesie. Wg mnie bardzo profesjonalnie podchodzą do rzeczy. Fajnie mi się z nimi współpracowało.
Nie tak dawno znalazłam nawet https://cashdirector.com/ i faktycznie ten program działa bardzo sprawnie, jest dosyć funkcjonalny i przede wszystkim dzięki niemu można sporo czasu zaoszczędzić
Jeśli masz firmę, wiesz, jak ważne jest posiadanie odpowiednich danych do podjęcia decyzji. Warto więc postawić na sprawdzone narzędzia, jak na przykład https://qbico.pl/business-intelligence które może w tym pomóc. No i z tego co mi wiadomo, to bardzo latwo mozna je wdrozyc do firmy