Hej,
Bardzo zaciekawiło mnie ostatnio pojęcie inteligentnych systemów w firmach. Czy korzystacie z czegoś takiego u siebie?
Inteligentne systemy
Własna strona www, blog, profil w social media? Dyskutujemy o nowych technologiach, funkcjonowaniu w Internecie, reklamie i najlepszym sprzęcie.
- DagmaraB
Re: Inteligentne systemy
Mój mąż niedawno u siebie w firmie wdrażał coś takiego (dokładniej jest to opisane tutaj - link).
Jest bardzo zadowolony, ponieważ przyspiesza to wiele procesów biznesowych. Wykorzystywana też jest tutaj sztuczna intelingencja.
Najlepiej poczytaj o tym - pod linkiem wyżej dowiesz się najwięcej na ten temat
unity line cargo
Jest bardzo zadowolony, ponieważ przyspiesza to wiele procesów biznesowych. Wykorzystywana też jest tutaj sztuczna intelingencja.
Najlepiej poczytaj o tym - pod linkiem wyżej dowiesz się najwięcej na ten temat
unity line cargo
- sipaz
Z tego co czytam to ludzie wypowiadają się pozytywnie o tym. Jak najbardziej warto z czegoś takiego korzystać. Takie jest moje zdanie.
Gdy ograbiony nie wie o swej stracie,
Nie mów mu o niej, a nie zubożeje.
Nie mów mu o niej, a nie zubożeje.
- aldi
A zdajecie sobie sprawę, że takie inteligentne systemy wykorzystywane są już nawet w muzeach? Otóż właśnie to. Nawet muzeum wykorzystuje najnowocześniejsze technologię i stworzyły multimedialne muzeum, aby dotrzeć do jak największego grona ludzi i zachęcić do częstszych wizyt w takim miejscu
- Gustavo
U nas w firmie mamy bardzo zautomatyzowane działy stosujące przeróżne nowinki technologiczne, między innymi właśnie inteligentne systemy, ale również różne środki transportu wewnętrznego https://eurotexpoland.pl/ razem wspsółgra to bardzo dobrze i zdecydowanie zwiększa wydajność zakładu
- Tati17
Ostatnio w necie napotkałam się na artykuł odnośnie tego tematu na blogu - http://zamiennikilexmark.pl .To nadzwyczaj ciekawy wpis. Według mnie można się dzięki nim wiele doedukować. Zapoznajcie się sami a nie pożałujecie. Są tam także inne fajne wiadomości.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności