Nie chciałam ryzykować na początku, więc zamówiłam pojedyncze nasiona. Wyszło super, szybka realizacja, cena fajna, opis bardzo dokładny. Porady jak dbać o nasiona również bardzo fajne. Zdecydowanie polecam sklep Klaser Marii.
Polecam zakupy w tym sklepie, zwłaszcza odmiany outdoor mnie zachwyciły. Wszystko w jak najlepszym porządku, dostajecie dokładnie to co zamówiliście. Jakość pierwszorzędna. Sklep KlaserMarii to mój ulubiony sklep
Nie wiedziałem że są owocowe nasiona marihuany, to dla mnie nowość, ale nie jestem też jakimś zapalonym kolekcjonerem Bardzo fajne są te owocowe, naprawdę przyjemne i warto je zakupić. Na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Jeśli chcecie kupić coś naprawdę dobrego wybierzcie feminizowane nasiona konopi. Kupując w tym sklepie: Klaser Marii na pewno dostaniecie towar pierwszej jakości. Bardzo fajny sklep i naprawdę warto im zaufać.
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu poszukuję sklepu w internecie, który będzie miał w ofercie feminizowane nasiona marihuany i kilka sklepów wpadło mi w oko. Jednym z nich jest sklep Klaser Marii https://www.klasermarii.pl - wydaje mi się, że ich asortyment jest wart uwagi, ale wolę dopytać, może ktoś z Was u nich zamawiał i może podzielić się opinią?
Wiem, że mój brat czasem od nich zamawia i bardzo sobie chwali. Jeśli Cię interesuje, a jesteś na przykład ze stolicy, to mają sklepy stacjonarne w Warszawie i Gdańsku, ale też sklep internetowy jest świetnie zaopatrzony. Super, że medyczna marihuana czy olejki CBD są coraz bardziej popularne.
Autoflowering czyli feminizowane nasiona marihuany, o które nie trzeba jakoś specjalnie dbać. Takie można dostać w sklepie Klaser Marii. Bardzo polecam. Świetna jakość.
Bardzo się cieszę że w sklepie Klaser Marii znalazłem medyczne odmiany marihuany. To dla mnie szansa. Sklep bardzo fajnie zaopatrzony, szybka realizacja zamówienia, pewność jeśli chodzi o jakość produktu. Ogólnie: polecam.
Ja się bardzo zdziwiłam że jest coś takiego jak owocowe nasiona marihuanyNigdy nie miałam z takim odmianami do czynienia. Chętnie więc zamówiłam. Sklep jest naprawdę fajny, dużo informacji, dużo ciekawostek, duży wybór. Super.
Mnie zainteresowały vaporyzatory dzięki takiemu urządzeniu nie dochodzi do spalania ziół czy tytoniu tylko do ich podgrzania. Dym jest czystszy i mocniejszy. Sklep KlaserMarii to super sklep. Dobre ceny, szybka wysyłka, dobra jakość produktów.
W tym sklepie są nasiona konopi naprawdę wysokiej jakości, są i takie do wyrastania na zewnątrz jak i takie do wewnątrz budynku. Mniej lub bardziej wymagające. Ogromny wybór świetnego towaru. Dostępność także stacjonarnie.
Na stronie klasermarii można znaleźć wiele ciekawych informacji, np. czas kwitnienia, wysokość, informacje o plonach. Bardzo fajny sklep, dobry wybór nasion ale też bardzo dużo przydatnych informacji. Polecam.
Kupuję w Klaser Marii dosyć regularnie Ostatnio odkryłem nasiona owocowe, bardzo fajne, naprawdę super smakują. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Jeśli nie wiecie czego dokładnie chcecie, dopytajcie, pracownicy chętnie odpowiedza na każde pytanie.
Jeśli chodzi o medyczne odmiany marihuany to w Klaser Marii znajdziecie najlepsze. W sklepie pracują fachowcy, pasjonaci, więc mają naprawdę bardzo bogatą wiedzę i zawsze mogą coś doradzić. Ja ze swojej strony bardzo polecam.
W tym sklepie można wybrać nasiona według różnych kryteriów, takich jak czas kwitnienia, wysokość, czy może rosnąć na zewnątrz czy raczej w środku itp. Ogromny wybór bardzo dobrej jakości nasion.
Polecam nasiona Autoflowering czyli feminizowane. Dobry sklep z jasnymi zasadami, bardzo fajnymi cenami. Można też u nich znaleźć mnóstwo i interesujących, ciekawych i przydanych informacji.
Kupowałam kilka razy już w tym sklepie, chwalę sobie zakupy, jest łatwo, szybko i przyjemnie Polecam nasiona Indica/Sativa. Na pewno będziecie zadowoleni. A to chyba najważniejsze?:)
Ja również jestem klientem, który dobrze wspomina ten sklep. Mam z nimi dobre, pozytywne doświadczania. Realizacja zamówienia przebiegała bez żadnych problemów, szybko i sprawnie. Owocowe odmiany są bardzo ciekawe. Na pewno Was zaskoczą
Ja wybieram nasiona po kryterium: zawartość THC, to dla mnie najważniejsze kryterium. Sklep jest świetny, bardzo duży wybór nasion, każdy znajdzie dokładnie to czego szuka. Fajnie że takie sklepy są i że można zamówić nasiona bez żadnego problemu.
Mnie zainteresowały medyczne odmiany. Kupiłam niedawno i będę próbować, żeby coś z tego wyszło. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona, ceny bardzo przystępne. Jestem bardzo zadowolona.
Ja postawiłem na pewniaki, czyli nasiona, które nie wymagają zbyt wiele uwagi. Są dla mniej doświadczonych. Fajnie że Klaser Marii wprowadził coś takiego do oferty. Fajny sklep i fajne produkty
Znalazłam w sklepie Klaser Marii vaporyzatory, fajna jakość, fajne ceny. A znam sklep i mam o nich bardzo dobrą opinię. Bardzo szybka realizacja zamówień, wszystko zawsze zgodne i bezproblemowe. Bardzo polecam ten sklep. Będziecie zadowoleni.
Polecam odmiany owocowe, bardzo smaczne i przyjemne. Sklep Klaser Marii na pewno Was nie zawiedzie, dostaniecie dokładnie to co zamówicie, szybko i sprawnie i bez żadnych problemów. Oto chodzi. Zdecydowanie polecam to miejsce.
Jest tez możliwość zamówić: nasiona marihuany feminizowane w hurcie, dla tych którzy mają nieco większe potrzeby Zdecydowanie mogę polecić ten sklep. Ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Dobre ceny i bezpieczna przesyłka. I możliwość zrobienia zakupów stacjonarnie.
W sklepie Klaser Marii możecie wybrać nasiona pod względem: czas kwitnienia, wysokości, czy np. outdoor czy indoor. Widać że sklep prowadzony jest przez fachowców, można spokojnie się dopytać o szczegóły.
Nie chciałam ryzykować na początku, więc zamówiłam pojedyncze nasiona. Wyszło super, szybka realizacja, cena fajna, opis bardzo dokładny. Porady jak dbać o nasiona również bardzo fajne. Zdecydowanie polecam sklep Klaser Marii.
Polecam zakupy w tym sklepie, zwłaszcza odmiany outdoor mnie zachwyciły. Wszystko w jak najlepszym porządku, dostajecie dokładnie to co zamówiliście. Jakość pierwszorzędna. Sklep KlaserMarii to mój ulubiony sklep
Nie wiedziałem że są owocowe nasiona marihuany, to dla mnie nowość, ale nie jestem też jakimś zapalonym kolekcjonerem Bardzo fajne są te owocowe, naprawdę przyjemne i warto je zakupić. Na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Jeśli chcecie kupić coś naprawdę dobrego wybierzcie feminizowane nasiona konopi. Kupując w tym sklepie: Klaser Marii na pewno dostaniecie towar pierwszej jakości. Bardzo fajny sklep i naprawdę warto im zaufać.
Klaser Marii to świetny sklep. Można tu kupić naprawdę fajne nasiona feminizowane. Nasiona są dokłądnie sprawdzane, nie kupujecie kota w worku, można spokojnie im zaufać. Są tego warci.
Ja kupuję odmiany medyczne i jestem zadowolona z zakupów. Sklep Klaster Marii staje na wysokości zadania, nasiona są doskonale opisane, scharakteryzowane, widać że pracują tu ludzie z wiedzą i pasją.
Jeśli szukacie dobrej jakości nasion, a dodatkowo chcecie być w 100% pewni tego co kupujecie to polecam zakupy w Klaser Marii. Warto zastanowić się nad nasionami Sativa/Indica, na pewno będziecie zadowoleni.
Ja zdecydowanie polecam odmiany owocowe, ale w zasadzie wszystko co kupicie w tym sklepie będzie ok. Jakość jest naprawdę wyborna. Ja jeszcze nigdy się nie zawiodłam na zakupach z tego sklepu.
Jak już będziecie przeglądać ofertę sklepu Klaser Marii, to polecam Waszej uwadze vaporyzatory. Są naprawdę bardzo fajne, do wyboru macie kilka modeli i gwarancję oryginalności produktu.