Na co do kin?
Wątek zarówno dla fanów twórczości Scorsese, jak i Burtona. To przestrzeń na dyskusje o kinematografii, reżyserach, aktorach i festiwalach filmowych, ale też miejsce dla luźnych rozmów o filmach.
- Vanesca78
Re: Na co do kin?
Nie orientuje się co teraz leci w kinach, także chyba nie doradzę... Natomiast ja chodzę rzadko do kin. Jakoś wolę oglądać filmy online w zaciszu swojego domu. Wtedy mogę swobodnie czuć i położyć na kanapie, zrobić sobie przekąski. Także fajnie. Na stronie https://movieneo.com jest całkiem spory zbiór filmów możecie to sprawdzić.
- varmakorta
Post autor: varmakorta »
Mam to samo zdanie co przedmówca. Nic dodać i nic ująć.
Ani czas, ani mądrość nie zmieniają człowieka – bo odmienić istotę ludzką zdolna jest wyłącznie miłość.
- Kiiinia2
Warto popytać w tej sprawie znajomych. Myślę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie.
Dzieje kobiety to dzieje najgorszej tyranii, jaką znał świat, tyranii słabego nad silnym. To jedyna tyrania, która się nie kończy.
- drakarisczy5
Post autor: drakarisczy5 »
Wiecie co, według mnie, warto wybrać sie do kina 13 marca (piątek ) na "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Według mnie, to że jest podobny do amerykańskich produkcji, jest jak najbardziej na plus. Tam też zawsze w grupie przyjaciół jest geek, miłośnik siłowni czy piękna łowczyni męskich serc Według mnie, film może się okazać bardzo ciekawy, szczególnie, że zwiastuny naprawdę są obiecujące.
- zenka123
Widziałam i kilka moich znajomych nie daruje mi tej premiery - uwielbiają Wieniawe i Gąsiewską. Sama też jestem ciekawa takiej odsłony ich aktorskiego talentu bo horrory w Polsce to rzadkość. W sumie może to być ciekawe doświadczenie, historia na czasie, gdzie życie bez smartfona nie istnieje.
- ellen
No niestety, mi już się tęskni za wyjściem do kina. Dobrze, że chociaż w domu można sobie ciekawe filmy obejrzeć. Na vod.tvp już kilka zaległości nadrobiłam. Są tam też filmy, które były wcześniej w kinach. Czarny Mercedes, Kurier i inne, w dodatku całkiem niedrogo. Widziałam, że jest też Zenek. O tym filmie też było głośno. W kinie na tym akurat nie byłam.
- siniora
Ja nie chodzę raczej do multiplexów. Teraz wybieram się na festiwal filmowy bo jest w Lublinie w dniach 7-13 września. Sporo ciekawych propozycji, na https://www.spotkaniakultur.com/pl/kinocsk macie dokładne informacje. To dopiero kino!
- LiwiaKornelia
- Kontakt:
Post autor: LiwiaKornelia »
A robicie zakupy online? Wiem, że Teczki męskie z Ckp Warszawa także znajdziemy w sieci i będą one doskonałe dla osób które pracują w biurze ale nie tylko. Skórzana wygodna torba będzie idealna i pakowna. Wszystko się w niej zmieści. Macie takie torby?
Moda Cahlo
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady