Własny gabinet stomatologiczny
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
Własny gabinet stomatologiczny
Post autor: tomczakowa »
Otwierając własny gabinet stomatologiczny trzeba zadbać o właściwe wyposażenie. W końcu na każdym kroku dba się o zdrowie swoich pacjentów, a zachowanie sterylnych warunków zapewnia m.in. autoklaw. Znacie jakieś konkretne, które warto wybrać?
Re: Własny gabinet stomatologiczny
Post autor: miksa256 »
Na myśl na pewno przychodzi mi autoklaw firmy Enbio. Ostatnio poznałam na jego temat wiele dobrych opinii. Główne atuty tego urządzenia, to na pewno bezawaryjne działanie, no i szybkie programy, które umożliwiają regularną sterylizację narzędzi nawet pomiędzy pacjentami.
Post autor: meg452 »
To ja w takim razie też zostanę przy takiej propozycji jak Enbio i dodam, że są świetne pod względem kompaktowego rozmiaru, ciekawego designu, no i trzeba podkreślić, że to autoklaw medyczny.
Post autor: tomczakowa »
Przyznam szczerze, że już gdzieś słyszałam o ich autoklawach i raczej były to dobre opinie. No i faktycznie kompaktowy rozmiar w małym gabinecie będzie najlepszym rozwiązaniem. Dziękuję za Wasze odpowiedzi! ![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności