Własny gabinet stomatologiczny

Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
tomczakowa

Własny gabinet stomatologiczny

Post autor: tomczakowa »

Otwierając własny gabinet stomatologiczny trzeba zadbać o właściwe wyposażenie. W końcu na każdym kroku dba się o zdrowie swoich pacjentów, a zachowanie sterylnych warunków zapewnia m.in. autoklaw. Znacie jakieś konkretne, które warto wybrać?
miksa256

Re: Własny gabinet stomatologiczny

Post autor: miksa256 »

Na myśl na pewno przychodzi mi autoklaw firmy Enbio. Ostatnio poznałam na jego temat wiele dobrych opinii. Główne atuty tego urządzenia, to na pewno bezawaryjne działanie, no i szybkie programy, które umożliwiają regularną sterylizację narzędzi nawet pomiędzy pacjentami.
meg452

Post autor: meg452 »

To ja w takim razie też zostanę przy takiej propozycji jak Enbio i dodam, że są świetne pod względem kompaktowego rozmiaru, ciekawego designu, no i trzeba podkreślić, że to autoklaw medyczny.
tomczakowa

Post autor: tomczakowa »

Przyznam szczerze, że już gdzieś słyszałam o ich autoklawach i raczej były to dobre opinie. No i faktycznie kompaktowy rozmiar w małym gabinecie będzie najlepszym rozwiązaniem. Dziękuję za Wasze odpowiedzi! :)
ODPOWIEDZ