Sprzęt do gabinetu kosmetycznego
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
Sprzęt do gabinetu kosmetycznego
Post autor: Łucja »
Właśnie dostałam pozytywną decyzję z urzędu, że otrzymam pieniądze na otwarcie swojego gabinetu kosmetycznego. Część pieniędzy mogę oczywiście przeznaczyć na sprzęt do gabinetu. Może znacie jakąś sprawdzoną firmę, która dostarcza wysokiej klasy sprzęt?
Re: Sprzęt do gabinetu kosmetycznego
Post autor: Królowa »
Zdecydowanie najlepszy dostawcą urządzeń do gabinetów kosmetycznych jest https://ifapro.pl/. Jeśli masz jakieś pytania (a na pewno masz) to skontaktuj się z nimi. Mają obsługę na najwyższym poziomie, więc na pewno doradzą Ci, jaki sprzęt będzie najlepszy dla Twojego gabinetu.
Post autor: Baśia »
Zgadzam się z koleżanką wyżej. Szczególnie podobał mi się kontakt z klientem, który był znakomity. Miałam na prawdę dużo pytań (jestem skrupulatna) na wszystkie odpowiedzieli bez problemu. Ceny mają bardzo atrakcyjne i zestawy startowe najlepsze na rynku.
Post autor: Uśia »
To nie pierwszy raz, kiedy czytam, że ten dostawca sprzętu kosmetycznego, jest tak bardzo polecany. W wolnej chwili sprawdzę, jaki mają asortyment. Niektóre urządzenia w moim gabinecie są już do wymiany, więc może uda mi się tam znaleźć nowy sprzęt na ich miejsce.
Post autor: Gabryśia »
Uśia, to nawet się nie zastanawiaj, tylko wchodź na ich stronę https://ifapro.pl/ i kompletuj sprzęt. Teraz salonów kosmetycznych jest bardzo dużo i moim zdaniem, jeśli chcesz ściągnąć jak najwięcej klientek do siebie, musisz czymś się wyróżniać, a nowoczesne urządzenia Ci w tym pomogą.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności