Smart Kid Belt
Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
- ilonaP
Smart Kid Belt
Dzieci rosną i nadszedł czas na decyzję czy kupować kolejny fotelik czy może zamiennik jak pasy https://smartkidbelt.com/pl/ Kosztują niewiele i zawsze można je mieć pod ręką na wszelki wypadek. Ktoś z was używa na co dzień? Macie jakieś inne pomysły?
- znaczkowa
Re: Smart Kid Belt
Mamy je kupione Na codzien foteliki ale jednak jak jakas szybka akcja to nie przepinam fotelika z drugiego auta tylko wlasnie pasy. Na wakacje czy do taksowki tez sie nadaja Balam sie je kupic na poczatku tak szczerze powiem bo duzo hejtu przez 8 gwiazdek jest na necie ale wydaje mi sie ze oni sie opieraja na opini jednej osoby i powielaja ją bez wdrazania sie w szczegolu zabezpieczen certyfikatów itd
- Inga31
My zainwestowaliśmy w pasy smart kid belt i nie żałujemy Dla nas jest to ogromne ułatwienie. Wiadomo, ze tak do lat 7lat trzeba używać fotelików, ale potem taki pas jest według mnie bardzo w porządku. Taki pas jest całkowicie wygodny i bezpieczny. Także uważam, że warto zakupić.
- dyfuzja
Ja jestem pod wrażeniem, że firma publikuje wszystkie testy i są tak otwarci na konsumentów. Na https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ w ogóle te wyniki robia wrażenie. Widać że to dobry produkt
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności