Robienie sobie paznokci
Robienie sobie paznokci
Post autor: rominś »
Re: Robienie sobie paznokci
Post autor: Moniśke »
https://trena.pl/346-polerki-do-paznokci
Zerknij sobie na pewno tutaj. W sklepie kupisz wszystko to co jest Ci potrzebne do robienia sobie manicure.
- paninam1
Post autor: uliś »
Post autor: Czereśnia »
Post autor: Zmartuchą »
Post autor: karolinaś »
Post autor: Gitażystka »
Za to zawsze przy sobie mam zestaw do manicure wraz ze swoją guitarą w etui ^.^
https://zwilling.pl/287-beauty/s-1/lini ... e-dla_niej
Jakbyście szukały dla siebie takiego fajnego zestawu do manicure w etui to bardzo polecam powyższe ze strefy Beauty, gdyż stal niemieckiej firmy Zwilling jest bardzo dobra - przede wszytskim nierdzewieje
Post autor: sasa_koś »
Post autor: monikamłotek »
Post autor: seneska »
Ja przez bardzo dlugi czas robilam sobie panzokcie zelowe, od paru miesiecy przestalam, ale moje paznokcie to dramat myslicie ze jakas dobra odzywka da rade?rominś pisze: ↑10 mar 2021, 9:04 Co jest lepsze? Hybryda czy żel? A może żel a na to hybryda? Robiłam hybrydy to wkurzalało mnie to, że czasami odpryskiwała, a za to robić wszystko na żelu to jest więcej bawienia się. Co o tym myślicie? Napiszcie może w jaki sposób wy robicie sobie paznokcie. Nie wiem czy inwestować w cały zestaw, razem z kolorowymi żelami, czy tylko budować, ewentualnie przedłużać żelem a resztę zakończyć manicure hybrydowym? Proszę o rady. Myślę że żel (przynajmniej w moim przypadku) jest potrzebny bo nie chce przejmować się łamiącymi paznokciami w najmniej odpowiednim momencie.A hybryda ma super kolory i możliwości.
- malpeczka
Noo mysle ze jak zastosujesz jakies dobre serum do paznokci, to da rade je odbudowacseneska pisze: ↑21 paź 2021, 16:12Ja przez bardzo dlugi czas robilam sobie panzokcie zelowe, od paru miesiecy przestalam, ale moje paznokcie to dramat myslicie ze jakas dobra odzywka da rade?rominś pisze: ↑10 mar 2021, 9:04 Co jest lepsze? Hybryda czy żel? A może żel a na to hybryda? Robiłam hybrydy to wkurzalało mnie to, że czasami odpryskiwała, a za to robić wszystko na żelu to jest więcej bawienia się. Co o tym myślicie? Napiszcie może w jaki sposób wy robicie sobie paznokcie. Nie wiem czy inwestować w cały zestaw, razem z kolorowymi żelami, czy tylko budować, ewentualnie przedłużać żelem a resztę zakończyć manicure hybrydowym? Proszę o rady. Myślę że żel (przynajmniej w moim przypadku) jest potrzebny bo nie chce przejmować się łamiącymi paznokciami w najmniej odpowiednim momencie.A hybryda ma super kolory i możliwości.
Post autor: seneska »
a jakies konkretne serum polecasz??malpeczka pisze: ↑23 paź 2021, 15:31Noo mysle ze jak zastosujesz jakies dobre serum do paznokci, to da rade je odbudowacseneska pisze: ↑21 paź 2021, 16:12Ja przez bardzo dlugi czas robilam sobie panzokcie zelowe, od paru miesiecy przestalam, ale moje paznokcie to dramat myslicie ze jakas dobra odzywka da rade?rominś pisze: ↑10 mar 2021, 9:04 Co jest lepsze? Hybryda czy żel? A może żel a na to hybryda? Robiłam hybrydy to wkurzalało mnie to, że czasami odpryskiwała, a za to robić wszystko na żelu to jest więcej bawienia się. Co o tym myślicie? Napiszcie może w jaki sposób wy robicie sobie paznokcie. Nie wiem czy inwestować w cały zestaw, razem z kolorowymi żelami, czy tylko budować, ewentualnie przedłużać żelem a resztę zakończyć manicure hybrydowym? Proszę o rady. Myślę że żel (przynajmniej w moim przypadku) jest potrzebny bo nie chce przejmować się łamiącymi paznokciami w najmniej odpowiednim momencie.A hybryda ma super kolory i możliwości.
- malpeczka
No ja uzywalam przez dluzszy czas tego https://www.notino.pl/eveline/nail-ther ... nokci-8w1/ i to z bardzo fajnym efektemseneska pisze: ↑25 paź 2021, 13:28a jakies konkretne serum polecasz??malpeczka pisze: ↑23 paź 2021, 15:31Noo mysle ze jak zastosujesz jakies dobre serum do paznokci, to da rade je odbudowacseneska pisze: ↑21 paź 2021, 16:12
Ja przez bardzo dlugi czas robilam sobie panzokcie zelowe, od paru miesiecy przestalam, ale moje paznokcie to dramat myslicie ze jakas dobra odzywka da rade?
Post autor: zenka1234 »
Odżywka Eveline 8w1 Total Action jest w stanie zregenerować Wasze paznokcie. Jak sama nazwa wskazuje - działa aż na 8 różnych problemów i radzi sobie z nimi rewelacyjnie. Wzmocnione paznokcie = lepsza trwałość zwykłego lakieru czy też lakieru hybrydowegosasa_koś pisze: ↑23 wrz 2021, 16:48 Osobiście nie przepadam za samodzielnym robieniem sobie paznokci... nie mam do tego talenu. Poza tym - znalazłam u siebie w okolicy fantastyczną kosmetyczkę i zawsze już w to miejsce będę chodzić. Super atmosfera, bardzo dobre produkty -lakiery do paznokci są zawsze świeże, dzięki czemu doskonale rozprowadzają się na paznokciach. No a panie kosmetyczki gwarantują profesjonalne wykonanie:)
Post autor: lulanka »
czy używanie prezerwatyw to grzech
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina