herbata z hibiskusa

Jak dbać o swoje zdrowie? Sposoby na zdrowe ciało i zdrowego ducha. Polecamy naturalne produkty, lekarzy specjalistów, apteki internetowe.
Awatar użytkownika
Michalina1975

herbata z hibiskusa

Post autor: Michalina1975 »

Hej, lubicie herbatę z hibiskusa? Ja do tej pory raczej jej nie piłam, bo wybierałam zwykłą czarną albo ewentualnie zieloną. Ostatnio trafiłam jednak na kilka artykułów mówiących o właściwościach właśnie tej herbaty i jestem zaskoczona, oczywiście pozytywnie. Ponoć zawiera substancję, która obniża ciśnienie krwi i wspomaga działanie wątroby. Wiedzieliście o tym?
Zorlik

Re: herbata z hibiskusa

Post autor: Zorlik »

Herbaty aromatyzowane zasługują na szczególną uwagę w rankingu herbat ze względu na ich niezwykłe kompozycje smakowe. W tej kategorii znajdziemy herbaty z dodatkiem wanilii, cynamonu, a nawet czekolady, które nadają naparom wyjątkowego charakteru. Spis Ranking herbat to aromatyzowane propozycje zdobywają uznanie nie tylko za smak, ale także za zapach, który potrafi umilić każdy moment dnia. Herbaty te są idealne na wieczór, gdy chcemy się zrelaksować i cieszyć się niecodziennym doznaniem smakowym.
ODPOWIEDZ