Hej wszystkim czy są tu osoby z Warszawy, które robiły sobie tatuaż w Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej ? Planuje się do nich wybrać po wakacjach ale szukam wcześniej opinii
św hubert bierzmowanie
opinie o jah love tattoo
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- kamilla
Re: opinie o jah love tattoo
dzięki za odpowiedz a powiedz mi do kogo warto się zapisać ? Bo z tego co widziałam na ich fp na facebooku to w zespole pracuje kilka osób i w sumie sama nie wiem do kogo się ustawić w kolejce
- kimi
wiesz co to zależy na jakim tatuażu Ci zależy. Jesli ma to być coś kolorowego to na pewno Kinga. Generalnie ja chodze do Adolfa Tylko zapisuj się wczesniej bo terminy czasem są dość odległe. No ale tak czy siak warto poczekać
- relaksik
Tatuażystów jest mnóstwo, więc warto wcześniej sprawdzić, jakie projekty dany wykonywał. Wiem, że tutaj https://www.skytattoo.net/studio-i-salo ... enia-gora/ można znaleźć dobre studio, gdzie wykonują świetne tatuaże. To dzieła sztuki na ciele.
- Gilmor
Ja bym stawiał na profesjonalne studio z dobrymi opiniami, czyli warszawskie Art Force z Krochmalnej https://artforce.pl/tatuaz/ Polecano mi to studio i dobrze, że do nich trafiłem, bo prace Artura są genialne. Mam już sześć tatuaży przez niego wykonanych i wiem, że będzie ich więcej
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności