Łazienkowe dodatki
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
- Adelajda
Łazienkowe dodatki
Cześć wszystkim! Powiedzcie mi, czy kupując dodatki łazienkowe, liczy się dla was wyłącznie funkcjonalność, czy patrzycie też na ich design? Dla mnie nawet dyspensery chusteczek mogą stanowić ciekawą ozdobę i uzupełniać aranżację. Ktoś ma podobne zdanie?
Re: Łazienkowe dodatki
Post autor: tómer »
Okej, a możesz mi powiedzieć, jak stara cegła na ścianie wygląda? Czy Waszym zdaniem ogólnie to się nadaje robić, czy niekoniecznie? A może ogólnie macie zdanie, że należy inaczej się za to zabierać? Chętnie się przekonam, bo nie chcę ogólnie zrobić niczego złego. Stąd może warto ogólnie polecić i inne rozwiązania?
Post autor: łajaka »
Jak wyglądają wasze łazienki? A jak chcielibyście, aby wyglądały? Mała, skromna, w których pomieści się to co potrzebne i tylko tyle? Czy większa w której swobodnie można przemieszczać się z prysznica do wanny? Moim marzeniem jest, aby stała toaletka, a w jej tle, na ścianie płytki ceglane. Będąc na wakacjach właśnie tak wyglądała toaleta, więc stąd taki pomysł.
Post autor: łyżka »
Ja ostatnio zamawiałam kabinę prysznicową. Chciałam taką w stylu nowoczesnym, nie jakiś nudny/ plastikowy brodzik... No i znalazłam w sklepie ŚWIAT ŁAZIENEK XXI w. Warto się tam rozejrzeć, bo mają luksusowe i wysoko jakościowe produkty do wyposażenia pomieszczeń kąpielowych. Nie tylko kabiny ale też wanny, meble, dodatki, oświetlenie, lustra, odpływy, ceramikę etc.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności