Ekologia w firmach
Miejsce na wszelkie różności. Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w innych kategoriach? Sprawdź tutaj!
Ekologia w firmach
Post autor: Róża »
Przyznam szczerze, że w obecnych czasach, gdy tak bardzo widać zmiany klimatyczne, ważne jest dla mnie to żeby jak najwięcej firm było proekologicznych. Jeśli jakaś firma ma certyfikat iso związany z ekologią: http://www.adees.net/iso14001.php to jakoś tak od razu przychylniej na nią patrzę i jestem skłonna skorzystać z ich usług czy kupić ich produkty. A jak jest u Was?
Re: Ekologia w firmach
Post autor: Miś »
Jak chcecie znaleźć dobrą firmą związaną z ekologią, to polecam jak najbardziej wejść tutaj: https://www.ekomeritum.pl. Realizują wnioski o pozwolenia, pomiary i badania, audyty eko, szkolenia czy sprawozdania. Moim zdaniem warto zajrzeć, bo mają ciekawą ofertę.
Post autor: AJarostowśki »
Myślę, że coraz więcej firm, w tym takich dużych korporacji jest świadomych tego, że ekologia w naszym życiu jest bardzo ważna. My jesteśmy na tym świecie tylko przez około 80 lat, a jesteśmy w stanie ten piękny świat doprowadzić do ruiny. No tak raczej być nie powinno. Zgodzicie się ze mną?
Post autor: Gośka25 »
Jeśli chodzi o ekologię w firmach to skorzystaj z rozwiązań oferowanych przez respect energy. Mają w ofercie prąd i gaz dla firm w atrakcyjnych stawkach ale najważniejsze jest to że pozyskują je z odnawialnych źródeł energii więc będziesz mieć wpływ na ślad węglowy. Dzięki takim rozwiązaniom masz faktyczny wpływ na ratowanie środowiska.
- cilka
Ja uważam, że monter turbin wiatrowych to kluczowa postać w procesie instalacji i konserwacji turbin, zapewniająca ich prawidłowe działanie i długotrwałą niezawodność. Specjaliści w tej dziedzinie posiadają niezbędne kwalifikacje i doświadczenie, które pozwalają na bezpieczne i skuteczne montowanie urządzeń, co przekłada się na optymalną produkcję energii.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kulinaria
- ↳ Zdrowie
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Film
- ↳ Nowe Technologie
- ↳ Muzyka
- ↳ Sport
- ↳ Rodzina
- ↳ Stawianie czoła depresji, wasze porady
- ↳ Realnie o nierealności